HP Color LaserJet Enterprise M651 - Dele til reparationer foretaget af kunden

Dele til reparationer foretaget af kunden

Hvis du vil reducere reparationstiden, findes der reservedele til reparationer foretaget af kunderne (CSR – Customer Self-Repair) til mange HP LaserJet-printere. Du kan finde flere oplysninger om CSR-programmet og fordelene på www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale HP-reservedele kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved at kontakte en HP-autoriseret service- og supportleverandør. Ved bestillingen skal du have et af følgende: varenummer, serienummer (findes bag på printeren), produktnummer eller printernavn.
  • Varer med betegnelsen Obligatorisk egenudskiftning skal installeres af kunden, medmindre du vil betale for, at en HP-servicemedarbejder udfører arbejdet. Support på stedet eller i forbindelse med returnering til lager indgår ikke i HP-printergarantien for disse dele.
  • Varer med angivelsen Valgfri egenudskiftning kan på din anmodning installeres gratis af HP's servicemedarbejdere, så længe garantien for printeren er gældende.
Element
Beskrivelse
Selvudskiftningsmuligheder
Varenummer
Vedligeholdelsessæt/fikseringssæt 110V
Ekstra 110 Volt fikseringsenhed
Obligatorisk
CE246A
Vedligeholdelsessæt/fikseringssæt 220V
Ekstra 220 Volt fikseringsenhed
Obligatorisk
CE247A
Billedoverføringssæt
Erstatningsbilledoverføringsbælte og -valse
Obligatorisk
CE249A
Toneropsamlingsenhed
Erstatningstoneropsamlingsenhed
Obligatorisk
CE265A
HP 654X sort LaserJet-tonerpatron, høj kapacitet, 19,5k ydelse
Ekstra tonerpatron med høj kapacitet
Obligatorisk
CF330X
HP 652A sort LaserJet-tonerpatron, 11k ydelse
Erstatningstonerpatron
Obligatorisk
CF320A
HP 654A cyan LaserJet-tonerpatron, 15k ydelse
Erstatningstonerpatron
Obligatorisk
CF331A
HP 654A gul LaserJet-tonerpatron, 15k ydelse
Erstatningstonerpatron
Obligatorisk
CF332A
HP 654A magenta LaserJet-tonerpatron, 15k ydelse
Erstatningstonerpatron
Obligatorisk
CF333A
HP LaserJet-bakkeindsats i postkortstørrelse
Erstatningsbakkeindsats i postkortstørrelse
Obligatorisk
CC497A