HP Color LaserJet CP5225 - Dele til reparationer foretaget af kunden

Dele til reparationer foretaget af kunden
Hvis du vil reducere reparationstiden, findes der reservedele til reparationer foretaget af kunderne (CSR – Customer Self-Repair) til mange HP LaserJet-printere. Du kan finde flere oplysninger om CSR-programmet og fordelene på www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale HP-reservedele kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved at kontakte en HP-autoriseret service- og supportleverandør. Ved bestillingen skal du have et af følgende: varenummer, serienummer (findes bag på printeren), produktnummer eller printernavn.
  • Varer med betegnelsen Obligatorisk egenudskiftning skal installeres af kunden, medmindre du vil betale for, at en HP-servicemedarbejder udfører arbejdet. Support på stedet eller i forbindelse med returnering til lager indgår ikke i HP-printergarantien for disse dele.
  • Varer med angivelsen Valgfri egenudskiftning kan på din anmodning installeres gratis af HP's servicemedarbejdere, så længe garantien for printeren er gældende.
Element
Beskrivelse
Selvudskiftningsmuligheder
Varenummer
HP color LaserJet sort printertonerpatron med standardkapacitet
Sort printerpatron med HP ColorSphere-toner
Obligatorisk
CE740A
HP color LaserJet cyan printertonerpatron med standardkapacitet
Cyan printerpatron med HP ColorSphere-toner
Obligatorisk
CE741A
HP color LaserJet gul printertonerpatron med standardkapacitet
Gul printerpatron med HP ColorSphere-toner
Obligatorisk
CE742A
HP color LaserJet magenta printertonerpatron med standardkapacitet
Magenta printerpatron med HP ColorSphere-toner
Obligatorisk
CE743A
Bakke til 500 ark (ekstraudstyr) (Bakke 3)
Bakke til 500 ark (ekstraudstyr)
Ekstraudstyr
CE860A
Kabler
USB 2.0-printerkabel (standard 2 meter)
Ekstraudstyr
C6518A
HP 64MB hukommelse
64MB DDR2 144-bens SDRAM DIMM
Ekstraudstyr
CB421A
HP 128MB hukommelse
128MB DDR2 144-bens SDRAM DIMM
Ekstraudstyr
CB422A
HP256MB hukommelse
256MB DDR2 144-bens SDRAM DIMM
Ekstraudstyr
CB423A