HP LaserJet Pro M402, M403 - Opstilling af printeren (hardware)

Dette dokument indeholder en beskrivelse af, hvordan du kan opstille de fysiske dele af printeren. Fuldfør disse trin, før du installerer printersoftwaren på computeren.
Hvis printerhardwaren allerede er opstillet, kan du finde en beskrivelse af, hvordan du installerer softwaren, i Links til instruktioner for softwareinstallation sidst i dokumentet.
Dette dokument indeholder følgende trin til opstilling af printeren:
Trin 1: Pak printeren ud
  1. Vælg et sted til placering af printeren, hvor der er overensstemmelse med følgende specifikationer:
    • Et stabilt, godt ventileret, støvfrit område beskyttet mod direkte sollys
    • Temperaturinterval: 17,5°-25° C
    • Luftfugtighedsinterval: 30 %-70 %
    Sørg for, at der er tilstrækkelig plads rundt om printeren, så alle dæksler og bakker kan åbnes.
      advarsel:
    Printeren vejer 13,1 kg. HP anbefaler, at én person flytter printeren.
    Figur : Pladskrav
  2. Tag HP-printeren ud af kassen, og fjern derefter emballagen. Kontrollér, at indholdet stemmer overens med denne illustration.
      bemærk:
    HP anbefaler at genbruge emballagen, hvis det er muligt.
    Figur : Indholdet i kassen
Trin 2: Opfyldning af bakke 2
  1. Træk bakken ud, og løft den lidt op for at fjerne den helt fra printeren.
      bemærk:
    Åbn ikke bakken, mens den er i brug.
    Figur : Åbn bakken
  2. Juster papirbreddestyrene ved at trykke justeringslåsen på venstre styr sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, der bruges.
    Figur : Juster styrene
  3. Juster papirlængdestyret ved at trykke justeringslåsen sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Juster styrene
  4. Læg papir i bakken.
      bemærk:
    Juster ikke papirstyrene tæt op mod papirstakken. Juster dem efter indrykningshakkene eller markeringerne i bakken.
      bemærk:
    Juster papirstyrene til den rette størrelse, og undlad at overfylde bakken for at undgå papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatorerne for fuld bakke som vist i den forstørrede del af illustrationen.
      bemærk:
    Hvis bakken ikke er justeret korrekt, vises der muligvis en fejlmeddelelse under udskrivning, eller der kan opstå papirstop.
    Figur : Ilæg papir
  5. Skub bakken helt ind i printeren.
    Figur : Luk bakken
Trin 3: Tilslut netværkskablet (ekstraudstyr)
Hvis printeren skal have forbindelse til et netværk, skal du tilslutte netværkskablet nu. Hvis ikke, skal du springe dette trin over og gå til Trin 4: Tilslut netledningen, og tænd for printeren.
  advarsel:
Du må ikke tilslutte et USB-kabel nu. Hvis du vil slutte printeren til computeren med et USB-kabel, skal du tilslutte kablet, når du bliver bedt om det under softwareinstallationen.
Trin 4: Tilslut netledningen, og tænd for printeren
  1. Tilslut netledningen mellem printeren og en stikkontakt med jordforbindelse. Hvis du vil forhindre beskadigelse af printeren, skal du kun bruge den netledning, der fulgte med produktet.
      advarsel:
    Kontrollér, at strømforsyningen svarer til printerens spændingsangivelse. Spændingsangivelsen findes på printeretiketten. Printeren bruger enten 110-127 V eller 220-240 V og 50/60 Hz.
    Figur : Tilslut strømkablet
  2. Tænd printeren.
    Figur : Tænd på stikkontakten
  3. Vent 60 sekunder, før du fortsætter. Hvis printeren har forbindelse til et netværk, genkender netværket nu printeren og tildeler den en IP-adresse eller et værtsnavn.
  4. På kontrolpanelet skal du indstille sproget, dato- og tidsformater og tidszonen.
      bemærk:
    Til avanceret opsætning af printere, der er tilsluttet et netværk, skal du angive printerens IP-adresse i adresselinjen i en webbrowser, når installationen af softwaren er fuldført.
Trin 5: Kontrollér printerfunktionerne
  1. Gennemfør følgende trin for at kontrollere, at printeren kan udskrive:
    1. Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel.
    2. Åbn menuen Rapporter.
    3. Vælg Konfigurationsrapport.
    4. Hvis printeren har forbindelse til et netværk, kan du finde IP-adressen på Jetdirect-siden.
      • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0 eller 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, skal du konfigurere IP-adressen manuelt. Ellers er netværkskonfigurationen udført uden fejl.
      • IPv6: Hvis IP-adressen starter med "fe80:", bør printeren kunne udskrive. Ellers skal du konfigurere IP-adressen manuelt.
      Figur : Jetdirect-side
  2. Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel.
  3. Åbn menuen Systemopsætning.
      bemærk:
    Når du har installeret softwaren, er der adgang til mere avanceret opsætning ved at indtaste printerens IP-adresse i adresselinjen i en webbrowser.
    • Sprog
    • Dato/klokkeslæt
    • Energiindstillinger
Trin 6: Opdatér firmwaren (valgfrit, men anbefales)
HP opdaterer jævnligt funktioner, som er tilgængelige i printerens firmware. Opdatér printerens firmware for at få glæde af de nyeste funktioner.
  bemærk:
Kontakt netværksadministratoren, før du opdaterer printerens firmware.
Klik her for at få flere oplysninger om opdatering af printerens firmware vha. et USB-flashdrev eller den integrerede webserver (EWS).
Links til instruktioner for softwareinstallation
Installer printersoftwaren, når du har fuldført de foregående konfigurationstrin.
Windows: Download printersoftwaren, eller installer printersoftwaren fra cd'en. Følg vejledningen på skærmen. Se filen med bemærkninger om installationen på printer-cd'en for en mere specifik vejledning til installation af softwaren.
OS X: Mac-computere og mobile Apple-enheder er understøttet på denne printer. Brug 123.hp.com til at downloade HP Easy Start og installere printersoftwaren.
  advarsel:
For Windows XP, Windows Vista eller Windows 7: Du må ikke tilslutte et USB-kabel nu. Hvis du vil slutte printeren til computeren med et USB-kabel, skal du tilslutte kablet under softwareinstallationen.
  bemærk:
Standarddriveren til OS X 10.8 Mountain Lion og OS X 10.9 Mavericks er Apple AirPrint-driveren. Hvis du vil installere den medfølgende HP-fuldfunktionsdriver, skal du i dialogboksen Tilføj vælge HP-driveren på rullelisten Brug: .
Du kan få vist en installationsvejledning for softwaren ved at klikke på linket til computerens operativsystem og forbindelsestypen.
Windows
OS X
Installationen er fuldført. Hvis du ikke registrerede printeren under softwareinstallationen, kan du gå til www.register.hp.com for at registrere den nu.
Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du se brugervejledningen på printer-cd'en og besøge supportwebstedet for denne printer.