HP Color LaserJet Pro M452 - Afhjælp papirstop i bakke 1

Afhjælp papirstop i bakke 1
Når der opstår et stop, viser kontrolpanelet en fejlmeddelelse (kontrolpaneler med 2 linjer) eller en animation (kontrolpaneler med berøringsskærm), som hjælper med at afhjælpe stoppet.
  bemærk:
Hvis arket rives i stykker, skal du fjerne alle fragmenter, før du genoptager udskrivningen.
  1. Hvis du kan se det fastklemte ark i bakke 1, skal du fjerne det fastklemte ark ved at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  2. Hvis du ikke kan se det fastklemte ark, skal du lukke bakke 1 og derefter fjerne bakke 2.
    Figur : Fjern bakke 2
  3. Tryk på tappen i venstre side af rummet til bakke 2 for at sænke bakkepladen, og fjern eventuelt papir. Fjern det fastklemte ark ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Skub bakkepladen op på plads.
    Figur : Sæt bakkepladen tilbage på plads
  5. Sæt bakke 2 i igen.
    Figur : Sæt bakke 2 i igen
  6. Åbn bakke 1 igen, og læg papir i bakken.
    Figur : Læg papir i bakke 1