HP LaserJet Pro - Gem udskriftsjob på printeren til udskrivning senere eller til privat udskrivning

Indledning

Dette dokument indeholder information om udskrivning af dokumenter, der er gemt på printeren. Disse job kan udskrives på et senere tidspunkt eller privat.

Før du starter

Gennemgå de følgende for brug af joblagringsfunktionen:
  • Der skal være installeret en dedikeret USB 2.0-lagerenhed med mindst 16 GB ledig plads i værts-USB-porten på bagsiden. Denne USB-lagerenhed indeholder de joblagringsjob, der sendes til printeren. Ved fjernelse af denne USB-lagerenhed fra printeren deaktiveres joblagringsfunktionen.
  • Hvis du bruger en HP Universal Print Driver (UPD), skal du bruge UPD-version 5.9.0 eller derover.