HP Color LaserJet Pro MFP M477 - Produktoversigter

Printer set forfra

Figur : Printer set forfra
  1. Scanner
  2. Dokumentføder
  3. Lovpligtig etiket (på indersiden af frontdækslet)
  4. Bakke 2
  5. Bakke 1
  6. Tænd/sluk-knap
  7. Frontdæksel (giver adgang til tonerpatronen)
  8. Forlænger til udskriftsbakke
  9. Udskriftsbakke
  10. USB-port til direkte udskrivning (til udskrivning og scanning uden computer)
  11. Kontrolpanel med berøringsfølsom skærm (kan vippes op, så det er nemmere at se)

Printer set bagfra

Figur : Printer set bagfra
  1. Udløserknap til frontdæksel
  2. Dupleksenhed (kun fdn- og fdw-modellerne)
  3. USB-port til joblagring
  4. USB-port, så enheden kan sluttes direkte til en computer
  5. Ethernet-port
  6. Faxporte
  7. Strømforbindelse
  8. Bagdæksel (kun fnw-modellen) (giver adgang til udbedring af papirstop)

Kontrolpanelvisning

Figur : Kontrolpanel
  1. Berøringsskærm
  2. Skærmindikator for startside
  3. Knappen Hjælp
  4. Hjem-knap
  5. Tilbage-knap
bemærk:
Kontrolpanelet har ikke en almindelig Annuller-knap, men under mange printerprocesser vises der en Annuller-knap på det berøringsfølsomme display. Det giver brugerne mulighed for at annullere en proces, før printeren fuldfører den.

Startskærmlayout

Startskærmbilledet giver adgang til printerfunktionerne og angiver den aktuelle status for printeren.
Du kan når som helst vende tilbage til startskærmbilledet ved at bruge knappen Start på printerens kontrolpanel.
bemærk:
De funktioner, der vises på startskærmbilledet, kan variere alt efter printerkonfigurationen.
  1. Knappen Nulstil
  2. Knappen Forbindelsesoplysninger
  3. Knappen Opsætning
  4. Knappen Apps
  5. Knappen Forbrugsvarer
  6. Knappen USB
  7. Faxknappen
  8. Knappen Scan
  9. Knappen Job
  10. Knappen Kopier
  11. Printerstatus

Sådan bruges kontrolpanelet med berøringsskærm

Anvend følgende handlinger til at bruge printerens kontrolpanel med berøringsskærm.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Tryk
Tryk på et element på skærmen for at vælge elementet eller åbne den pågældende menu. Når du ruller igennem menuer, kan du kortvarigt trykke på skærmen for at standse rulningen.
Tryk på knappen Opsætning for at åbne menuen Opsætning.
Stryg
Berør skærmen, og flyt din finger vandret for at bevæge skærmen sidelæns.
Stryg på startskærmbilledet for at få adgang til knappen Opsætning.
Rul
Berør skærmen, og flyt fingeren lodret uden at løfte den for at bevæge skærmen.
Rul igennem menuen Opsætning.