HP Color LaserJet Pro M452, MFP M477 - Læg papir i bakke 2

Indledning
Følgende oplysninger beskriver, hvordan du lægger papir i bakke 2.
Læg papir i bakke 2
  1. Åbn bakken.
    Figur : Åbn bakken
  2. Juster papirbreddestyrene ved at trykke justeringslåsene på styrene sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, der bruges.
    Figur : Juster styrene
  3. Hvis du vil ilægge papir i Legal-format, skal du forlænge bakken ved at trykke på den forreste lås, mens du trækker forrest i bakken.
    Figur : Udvid bakke 2 til anvendelse af papir i Legal-format
      bemærk:
    Når der er ilagt papir i Legal-format, forlænges bakke 2 forrest på printeren med ca. 51 mm.
  4. Læg papir i bakken.
    Figur : Ilæg papir
  5. Sørg for, at alle fire hjørner af papirstakken ligger fladt ned. Før papirlængde- og papirbreddestyrene ind, så de ligger ind til papirstakken.
      bemærk:
    Undgå at overfylde bakken, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
    Figur : Før styrene ind til papirstakken
  6. Når du har sikret dig, at papirstakken er under indikatoren for fuld bakke, skal du lukke bakken.
    Figur : Luk bakken
Papirretning for bakke 2
Ved brug af papir, der kræver en bestemt papirretning, skal det ilægges i overensstemmelse med oplysningerne i følgende tabel.
Papirtype
Output
Sådan ilægges papir
Brevpapir og fortrykt
1-sidet udskrivning
Forside opad
Øverste kant mod printeren
Brevpapir og fortrykt
2-sidet udskrivning
Forside nedad
Øverste kant væk fra printeren
Forhullet
1-sidet udskrivning eller 2-sidet udskrivning
Forside opad
Huller vender mod printerens venstre side