HP Color LaserJet Pro M452, MFP M477, M377 - Ilæg papir i bakke 1 (multifunktionsbakke)

Indledning
Brug bakke 1 til at udskrive dokumenter på én side, dokumenter, der kræver flere forskellige typer papir, eller konvolutter.
Ilæg papir i bakke 1 (multifunktionsbakke)
  1. Åbn bakke 1.
    Figur : Åbn bakke 1
  2. Tryk på tappen på det højre papirstyr for at flytte papirbreddestyrene udad, og skub derefter bakkeforlængeren ud.
    Figur : Flyt breddestyrene udad
  3. Placer papirstakken i bakken, og juster derefter sidestyrene, så de berører papiret lidt, men ikke bøjer det. Oplysninger om, hvordan du skal vende papiret, finder du i Papirretning for bakke 1.
    Figur : Juster breddestyrene
  4. Start udskrivningsprocessen fra softwareprogrammet på computeren. Sørg for, at driveren er indstillet til den korrekte papirtype og -størrelse for det papir, der skal udskrives fra bakke 1.
Papirretning for bakke 1
Ved brug af papir, der kræver en bestemt papirretning, skal det ilægges i overensstemmelse med oplysningerne i følgende tabel.
Papirtype
Output
Sådan ilægges papir
Brevpapir og fortrykt
1-sidet udskrivning
Forside opad
Øverste kant først ind i printeren
Brevpapir og fortrykt
2-sidet udskrivning
Forside nedad
Øverste kant væk fra printeren
Forhullet
1-sidet udskrivning eller 2-sidet udskrivning
Forside opad
Huller vender mod printerens venstre side