HP LaserJet Pro MFP M426, M427 - Bestil forbrugsvarer, tilbehør og reservedele

Bestilling
Bestilling af forbrugsvarer og papir
Bestilling af ægte reservedele eller ekstraudstyr fra HP
Bestilling via udbydere af tjeneste eller support
Kontakt en autoriseret HP-tjeneste eller serviceudbyder.
Bestil vha. HP's integrerede webserver (EWS)
Skriv printerens IP-adresse eller værtsnavn i adresse-/URL-adressefeltet i en understøttet webbrowser på computeren for at få adgang. EWS indeholder et link til webstedet HP SureSupply, som giver mulighed for at købe originale HP-forbrugsvarer.
Forbrugsvarer og ekstraudstyr
Produkt
Beskrivelse
Patronnummer
Varenummer
Forbrugsvarer
HP 26A sort Original LaserJet-tonerpatron
  bemærk:
Kun M426-modeller
Sort erstatningstonerpatron med standardkapacitet
26A
CF226A
HP 28A sort Original LaserJet-tonerpatron
  bemærk:
Kun M427-modeller
Sort erstatningstonerpatron med standardkapacitet
28A
CF228A
HP 26X sort Original LaserJet-tonerpatron med høj ydelse
  bemærk:
Kun M426-modeller
Sort erstatningstonerpatron med høj kapacitet
26X
CF226X
HP 28X sort Original LaserJet-tonerpatron med høj ydelse
  bemærk:
Kun M427-modeller
Sort erstatningstonerpatron med høj kapacitet
28X
CF228X
Tilbehør
HP LaserJet 1 x 550-papirfremfører
550-arks papirfremfører (ekstrabakke 3)
Ikke relevant
RM2-5413-000CN
Dele til reparationer foretaget af kunden
Hvis du vil reducere reparationstiden, findes der reservedele til reparationer foretaget af kunderne (CSR – Customer Self-Repair) til mange HP LaserJet-printere. Du kan finde flere oplysninger om CSR-programmet og fordelene på www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale HP-reservedele kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved at kontakte en HP-autoriseret service- og supportleverandør. Ved bestillingen skal du have et af følgende: varenummer, serienummer (findes bag på printeren), printernummer eller printernavn.
  • Varer med betegnelsen Obligatorisk egenudskiftning skal installeres af kunden, medmindre du vil betale for, at en HP-servicemedarbejder udfører arbejdet. Support på stedet eller i forbindelse med returnering til lager indgår ikke i HP-printergarantien for disse dele.
  • Varer med angivelsen Valgfri egenudskiftning kan på din anmodning installeres gratis af HP's servicemedarbejdere, så længe garantien for printeren er gældende.
Produkt
Beskrivelse
Selvudskiftnings­muligheder
Varenummer
Inputbakke til 250 ark
Reservepapirkassette til bakke 2
Obligatorisk
RM2-5392-000CN
HP LaserJet 1 x 550-papirfremfører
550-arks papirfremfører (ekstrabakke 3)
Obligatorisk
RM2-5413-000CN