HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Afhjælpning af papirstop i højre dæksel og fikseringsområdet

Afhjælpning af papirstop i højre dæksel og fikseringsområdet
Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir på alle mulige stoppositioner inden for det højre dæksel. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  advarsel:
Fikseringsenheden kan være varm, mens printeren er i brug. Vent på, at fikseringsenheden afkøles, inden du rører ved den.
  1. Løft låsen på højre dæksel for at frigive det.
    Figur : Løft låsen
  2. Åbn det højre dæksel.
    Figur : Åbn det højre dæksel
  3. Træk forsigtigt fastklemt papir ud af opsamlingsområdet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Luk overførselsenheden.
    Figur : Luk overførselsenheden
  5. Skub ned på de grønne håndtag op for at åbne adgangsdækslet ved papirstop.
    Figur : Tryk ned på de grønne håndtag
  6. Træk eventuelt fastklemt papir ud. Hvis papiret er revet itu, skal du sikre dig, at alle papirrester er fjernet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  7. Luk adgangsdækslet ved papirstop, og sænk overførselsenheden.
    Figur : Luk dækslet til adgang ved stop
  8. Hvis papiret er synligt nederst i fikseringsenheden, skal du trække forsigtigt nedad for at fjerne det.
      advarsel:
    Undlad at røre ved skummet på overføringsvalsen. Forurenende stoffer kan forringe udskriftskvaliteten.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  9. Hvis papir bliver fastklemt, når det kommer ind i udskriftsbakken, skal du forsigtigt trække papiret ud for at fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  10. Der kan sidde papir fastklemt i fikseringsenheden, hvor det ikke er synligt. Tag fat i fikseringsenhedens håndtag, løft dem en anelse opad, og træk så lige ud for at fjerne fikseringsenheden.
      advarsel:
    Fikseringsenheden kan være varm, mens printeren er i brug. Vent på, at fikseringsenheden afkøles, inden du rører ved den.
    Figur : Fjern fikseringsenheden
  11. Åbn papirstopdækslet. Hvis der er fastklemt papir inden i fikseringsenheden, skal du forsigtigt trække det lige ud for at fjerne det. Hvis papiret rives i stykker, skal du fjerne alle papirstumper.
      advarsel:
    Selv når selve fikseringsenheden er afkølet, kan valserne indeni stadig være varme. Rør ikke fikseringsenhedens valser, før de er afkølet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  12. Luk adgangsdækslet ved papirstop, og skub fikseringsenheden helt ind i printeren, indtil den klikker på plads.
    Figur : Installer fikseringsenheden
  13. Kontroller for fastklemt papir i dupleks-stien inden i det højre dæksel, og fjern alt fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  14. Luk det højre dæksel.
    Figur : Luk det højre dæksel