HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Afhjælp papirstop i bakken til de valgfri 550 ark

Afhjælp papirstop i bakken til de valgfri 550 ark

Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir i alle mulige stoppositioner med relation til inputbakken til de valgfri 550 ark. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Åbn det nederste højre dæksel.
    Figur : Åbn det nederste højre dæksel
  2. Træk eventuelt fastklemt papir ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Træk bakken helt ud af printeren ved at trække og løfte den en anelse op.
    Figur : Fjern bakken
  4. Fjern eventuelle fastklemte eller beskadigede ark papir. Kontroller, at bakken ikke overfyldt, og at papirstyrene er justeret korrekt.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Fjern eventuelt papir fra fremføringsvalserne inde i printeren. Træk først papiret til venstre for at frigøre det, og træk det derefter fremad for at fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  6. Luk det nederste højre dæksel.
    Figur : Luk det nederste højre dæksel
  7. Sæt bakken i igen, og luk den.
    Figur : Luk bakken
  8. Åbn det højre dæksel.
    Figur : Åbn det højre dæksel
  9. Træk forsigtigt fastklemt papir ud af opsamlingsområdet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  10. Luk overførselsenheden.
    Figur : Luk overførselsenheden
  11. Skub ned på de grønne håndtag op for at åbne adgangsdækslet ved papirstop.
    Figur : Tryk ned på de grønne håndtag
  12. Træk eventuelt fastklemt papir ud. Hvis papiret er revet itu, skal du sikre dig, at alle papirrester er fjernet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  13. Luk adgangsdækslet ved papirstop, og sænk overførselsenheden.
    Figur : Luk dækslet til adgang ved stop
  14. Luk det højre dæksel.
    Figur : Luk det højre dæksel