HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Afhjælp papirstop i bakke 2 og bakkerne til 550 ark

Afhjælp papirstop i bakke 2 og bakkerne til 550 ark

Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir på alle mulige stoppositioner med relation til bakke 2 og bakkerne til 550 ark. Når der er et stop, vises der en animation på kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Fjern bakken fra printeren.
    Figur : Fjern bakken
  2. Fjern papiret fra bakken, og smid beskadiget papir ud.
    Figur : Fjern eventuelt beskadiget papir
  3. Kontrollér, at det bageste papirstyr er justeret efter indhakkene til det korrekte papirformat. Om nødvendigt kan du trykke på udløseren og placere det bageste papirstyr korrekt. Det skal klikke på plads.
    Figur : Juster styrene
  4. Læg papiret i bakken. Sørg for, at papiret ligger fladt i alle fire hjørner, og at den øverste del af stakken ikke overskrider niveauerne for maksimal stakhøjde.
    Figur : Ilæg papir
  5. Sæt bakken i igen, og luk den.
    Figur : Luk bakken
  6. Tryk på udløserknappen til topdækslet på venstre side af printeren.
    Figur : Tryk på udløserknappen
  7. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  8. Fjern tonerpatronen.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  9. Løft papirstopdækslet, og fjern langsomt eventuelt fastklemt papir. Pas på, at papiret ikke går i stykker.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  10. Sæt tonerpatronen i igen.
    Figur : Sæt tonerpatronen i
  11. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet