HP ENVY 4510/4520 All-in-One-serien eller HP Deskjet Ink Advantage 4530 All-in-One-serien - Udskriv på konvolutter

HP ENVY 4510/4520 All-in-One-serien eller HP Deskjet Ink Advantage 4530 All-in-One-serien - Udskriv på konvolutter

Undgå følgende former for konvolutter:
  • Meget glatte
  • Konvolutter med selvklæbende lukning, hægter eller vinduer
  • Konvolutter med tykke, ujævne eller krøllede kanter
  • Iturevne eller krøllede konvolutter, eller konvolutter der på anden måde er ødelagte
Ombukningen på konvolutter, der lægges i printeren, skal have en skarp kant.
bemærk:
Der er flere oplysninger om udskrivning på konvolutter i dokumentationen til det program, du benytter.
Sådan ilægges konvolutter
  1. Træk papirbakken ud, skub papirstyrene ud, og tag eventuelt tidligere ilagte medier ud.
    Figur : Billede – skub papirstyrene udad
  2. Ilægning af konvolutter
    • Læg en eller flere konvolutter midt i papirbakken. Udskriftssiden skal vende nedad. Flappen skal vende mod venstre og opad.
    • Skub en stak konvolutter fremad, indtil den ikke kan komme længere.
    • Skub papirbreddestyrene ind mod stakken med konvolutter, indtil de ikke kan komme længere.
      Figur : Billede - Juster papirstyrene
  3. Skub papirbakken tilbage
Sådan udskrives på konvolutter
  1. Gå til menuen Filer i softwaren, og klik på Udskriv.
  2. Kontroller, at din printer er valgt.
  3. Klik på den knap, der åbner dialogboksen Egenskaber.
    Afhængigt af softwaren kan denne knap hedde Egenskaber, Funktioner, Printeropsætning, Printeregenskaber, Printer eller Præferencer.
  4. Vælg de relevante indstillinger.
    • Vælg Stående eller Liggende retning på fanen Layout.
    • Gå til fanen Papir/kvalitet, vælg en egnet papirtype på rullelisten Medier i området Bakkevalg, og vælg derefter en egnet udskriftskvalitet i området Indstilling af kvalitet.
    • Klik på knappen Avanceret i området Papir/output, og vælg den relevante papirstørrelse på rullelisten Papirstørrelse.
  5. Klik på OK, og klik derefter på Udskriv eller OK i dialogboksen Udskriv.
Sådan udskrives på konvolutter (OS X)
  1. Gå til menuen Filer i softwaren, og vælg Udskriv.
  2. Kontrollér, at printeren er markeret.
  3. Vælg den relevante konvolutstørrelse i pop-up menuen Paper Size (Papirstørrelse).
    Hvis du ikke ser indstillinger på dialogboksen Udskriv, skal du klikke på Vis oplysninger.
    bemærk:
    Hvis papirstørrelsen ændres, skal du kontrollere, at det korrekte papir er lagt i.
  4. Gå til pop op-menuen, og vælg Papirtype/kvalitet, og kontroller, at indstillingen for papirtype er indstillet til Almindeligt papir.
  5. Klik på Udskriv.