HP LaserJet - Printere der ikke understøttes af Windows

Printere der ikke understøttes
Følgende HP LaserJet-printere understøttes ikke og har ikke nogen tilgængelige drivermuligheder i Microsoft Windows 10-, Windows 8.1-, Windows 8- eller Windows 7-operativsystemerne:
  • HP LaserJet Plus printer
  • HP LaserJet IId printer
  • HP LaserJet IIId og IIIsi printere
      bemærk:
    HP LaserJet III og IIIp ER understøttede. Brug Windows Update for at få fat på driveren.
  • HP LaserJet 4LC og 4LJ printere
  • HP LaserJet 5L Xtra printer
  • HP LaserJet 5se printer
  • HP LaserJet 6L Pro printer
  • HP LaserJet 500 Plus printer
  • HP LaserJet 1000 printer
  • HP LaserJet 1005 printer
  • HP Color LaserJet 1500-printer
  • HP LaserJet 2000 printer serien
  • HP LaserJet 3100 All-in-One printerserier
  • HP LaserJet 3150 All-in-One printerserier
  • HP Color LaserJet 3500 og 3550 printerserier (kun 32-bit)
      bemærk:
    HP Color LaserJet 3500 og 3550 har en løsning tilgængelig i Windows 64-bit kun via USB-forbindelse. Installér Windows Vista-løsningen for at aktivere udskrivning i Windows 10 eller Windows 8.1/8 og Windows 7.
  • HP Color LaserJet 3700 printerserier (kun USB-forbindelse)
      bemærk:
    HP Color LaserJet 3700 ER understøttet i Windows med en netværksforbindelse. Se linkene nedenfor til Drivere og softwaresupport til Windows.
  • HP Color LaserJet 8550-multifunktionsprinterserier
Hvis din printer er anført ovenfor, er du måske berettiget til en indbytningsrabat, som du benytte ved køb af enhver ny HP-printer med mere. For at finde ud af, om din printer er berettiget, skal du gå til webstedet HP Trade-In Program.
Drivere og softwaresupport til Windows
Hvis din HP LaserJet-printer ikke findes i dette dokument, er den ikke understøttet. Gå til et af følgende supportdokumenter for at bestemme den anbefalede driver til din printer: