HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Fejl af typen 57.00.xx

Problem:
Hvis fejlmeddelelsen Fejl 57.00.xx Sluk og tænd igen for at fortsætte vises på kontrolpanelet, angiver det, at der er et problem med en af printerens blæsere. XX angiver den specifikke blæser, der er berørt.
Løsning
Sluk printeren, og tænd den igen for at rydde fejlmeddelelsen.
Hvis problemet ikke forsvinder, skal du kontakte HP's tekniske support med henblik på udførelse af yderligere fejlfindingstrin.