HP-produkter - Hvor kan jeg finde Windows 10-drivere og -software til min model?

Dette dokument gælder for HP-produkter, som der ikke findes Windows 10-drivere eller -softwareopdateringer til på hp.com.
For de fleste kunder vil Windows Update automatisk indlæse de rigtige drivere, når man opgraderer. Hvis du ikke havde forbindelse til internettet under opgraderingen, vil Windows Update downloade de tilgængelige korrekte drivere i de første 24 timer efter ibrugtagningen. Når opdateringer er blevet installeret, skal du måske genstarte computeren for af disse opdateringer kan træde i kraft. Du kan udføre et par trin for at søge efter de seneste drivere og gøre opdateringen hurtigere. Først kan du manuelt kontrollere Windows Update i Windows 10. Hvis der ikke er nogen opdateringer, kan du kontrollere specifikke enheder i Enhedshåndtering for at se, om en nyere driver er tilgængelig. Du kan downloade tilgængelige drivere fra HP.com, hvis du stadig har problemer med en bestemt enhed.
Kan jeg vende tilbage til mit tidligere operativsystem?
Hvis du, efter du har opgraderet Windows 10, beslutter, at du hellere vil bruge dit tidligere operativsystem, er der et par måder, du kan vende tilbage til det operativsystem, du har opgraderet fra. Læs hvert emne omhyggeligt, før du vælger gendannelsesindstilling, da tilstanden af dit operativsystem og dine data varierer baseret på din markering.
Yderligere supportmuligheder
Du kan få yderligere oplysninger ved at se, hvad vores HP-eksperter og kunder diskuterer om angående Windows 10 påHP Support Forum (på engelsk).
Hvis du har brug for yderligere support, kan du besøge Microsoft Support (på engelsk).