• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP pc'er - Gå tilbage til en tidligere Version af Windows (Windows 10)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq, som blev opgraderet til Windows 10 fra Windows 8 eller Windows 7.
Hvis du har installeret Windows 10 i de sidste 10 dage, har du mulighed for at vende tilbage til den version af Windows, du brugte før opgraderingen. Brug funktionen Gå tilbage i Windows 10 til at gendanne Windows 8 eller Windows 7 på computeren.
  bemærk:
Funktionen Gå tilbage er kun tilgængelig i 10 dage efter installationen af Windows 10. Hvis du udfører en diskoprydning, opdaterer eller nulstiller i Windows 10, har du ikke mulighed for at gå tilbage. Hvis du har slettet filen windows.old fra din computer, har du ikke mulighed for at gå tilbage. Hvis din installation krævede et eksternt USB-drev, skal du bruge samme drev til at gå tilbage.
Før du begynder
Før du går tilbage til en tidligere version af Windows, skal du gøre følgende:
  • Selvom dine personlige filer ikke bør blive berørt af at gå tilbage, anbefales det, at du sikkerhedskopierer alle vigtige data (personlige filer, fotos, videoer, dokumenter, programmer, software osv.), før du går tilbage, så du undgår tab af vigtige data. Se Sikkerhedskopiering af dine filer (Windows 10, 8) for at få flere oplysninger.
  • Hvis du brugte en anden adgangskode med den tidligere Windows-version på din computer, skal du måske bruge din gamle adgangskode.
  • Lad pc'en være tændt og tilsluttet til en strømkilde i hele Gå tilbage-processen.
  • Når computeren er gået tilbage til den tidligere version, skal du geninstallere nogle apps og programmer, og eventuelle ændringer af indstillingerne vil gå tabt.
Gå tilbage
Brug følgende fremgangsmåde til at gå tilbage til en tidligere version af Windows:
  1. Søg efter Gå tilbage i Windows, og klik derefter på Gå tilbage til et tidligere build.
    Figur : Gå tilbage
    Gå tilbage til et tidligere build
  2. Vinduet gendannelse åbnes i Indstillinger. I afsnittet Gå tilbage til et tidligere build skal du klikke på Kom i gang.
    Figur : Kom i gang
    Kom i gang
  3. På skærmbilledet Hvorfor går du tilbage? skal du vælge et svar, indtaste flere oplysninger i søgefeltet Fortæl os mere (valgfrit) og derefter klikke på Næste.
    Figur : Hvorfor går du tilbage?
    Hvorfor går du tilbage? spørgeskemaundersøgelse
  4. Læs skærmbilledet Det skal du vide, og klik derefter på Næste.
    Figur : Det skal du vide
    Det skal du vide
  5. Windows minder dig om, at du skal bruge din gamle adgangskode, hvis det er nødvendigt. Klik på Næste.
    Figur : Undgå at blive blokeret
    Påmindelse om adgangskode for at undgå at blive blokeret
  6. Klik på Gå tilbage til et tidligere build.
  7. Vent, mens systemet gendannes til den tidligere version af Windows. Du må ikke slukke eller frakoble computeren.
    Når Gå tilbage-processen er gennemført, skal du logge på med brugerkontoen og adgangskoden fra din tidligere version af Windows.