Pc'er fra HP - Nulstilling af din computer (Windows 10)

Dette dokument gælder for computere fra HP og Compaq med Windows 10.
Windows 10 indeholder en nulstillingsfunktion, som gør det muligt at reparere computeren ved at geninstallere operativsystemet. Denne funktion anbefales til genoprettelse, da den geninstallerer Windows 10, samtidig med at den enten bevarer dine personlige data og tilpasninger eller fjerner alle dine personlige data.
Du kan vælge mellem to metoder til at nulstille computeren på.
  • Hvis Windows 10 indlæses korrekt, skal du se afsnittet med titlen Udfør en nulstilling af Windows 10-systemet i Windows i dette dokument.
  • Hvis Windows 10 ikke starter korrekt, skal du se afsnittet med titlen Udfør en nulstilling af Windows 10-systemet vha. Windows Genoprettelsesmiljø i dette dokument.