• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Stationære pc'er fra HP - Installation af Windows 10

Dette dokument vedrører stationære computere og All-in-One-computere fra HP med Windows 8.1 eller Windows 7.
Du kan installere Windows 10 på en PC, som blev leveret med Windows 8.1 eller Windows 7 ved hjælp af instruktionerne i dette dokument.