HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Opfyldning af bakke 1

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du lægger papir i bakke 1.
  advarsel:
For at undgå papirstop må der ikke tilføjes eller fjernes papir fra bakke 1 under udskrivning.
  1. Åbn bakke 1.
    Figur : Åbn bakke 1
  2. Træk bakkeforlængeren ud for at understøtte papiret.
    Figur : Træk bakkeforlængeren ud
  3. Læg papir i bakken. Oplysninger om, hvordan du skal vende papiret, finder du i Papirretning for bakke 1.
    Figur : Ilæg papir
  4. Kontrollér, at papiret passer ind under markeringslinjen for påfyldning på papirstyrene.
      bemærk:
    Den maksimale stakhøjde er 10 mm eller ca. 100 ark papir, der vejer 75 g.
    Figur : Grænse for stakhøjde
  5. Tilpas sidestyrene, så de berører papirstakken let uden at bøje den.
    Figur : Juster styrene
Papirretning for bakke 1
Papirtype
Papirformat (1-sidet udskrivning)
Papirformat (2-sidet udskrivning)
Enkeltsidet udskrivning, ingen hæftningspostkasse
Dupleksudskrivning, ingen hæftningspostkasse
Enkeltsidet udskrivning, med hæftningspostkasse
Dupleksudskrivning, med hæftningspostkasse
Brevpapir, fortrykt eller forhullet.
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8,5 x 13), 3 x 5, 4 x 6, 5 x 7, 5 x 8, A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 (JIS), 10 x 15 cm, Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, japansk postkort (JIS), dobbelt japansk postkort, roteret (JIS), specialformater
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, specialformater
Forside opad
Øverste kant først ind i produktet
Forside nedad
Nederste kant ind mod produktet
Forside opad
Nederste kant ind mod produktet
Forside nedad
Øverste kant først ind i produktet
Konvolutter
Konvolut #9, Konvolut #10, Konvolut Monarch, Konvolut B5, Konvolut C5, Konvolut C6, Konvolut DL
Forside opad
Kort frankeringsende ind mod produktet
Forside opad
Kort frankeringsende ind mod produktet