HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Læg i bakke 2 og bakkerne til 500 ark

Læg i bakke 2 og bakkerne til 500 ark
Følgende oplysninger beskriver, hvordan du lægger papir i bakke 2, 3 og 4.
  bemærk:
Fremgangsmåden for ilægning af papir i bakkerne til 500 ark er den samme som for bakke 2. Kun bakke 2 er vist her.
  1. Åbn bakken.
      bemærk:
    Åbn ikke denne bakke, mens den er i brug.
    Figur : Åbn bakken
  2. Juster papirlængde- og papirbreddestyrene ved at trykke justeringslåsene sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Juster styrene
  3. Læg papir i bakken. Kontroller papiret for at sikre, at styrene rører stakken let uden at bøje den. Oplysninger om, hvordan du skal vende papiret, finder du i Papirretning for bakke 2 og bakkerne til 500 ark.
      bemærk:
    Undgå at overfylde bakken, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
      bemærk:
    Hvis bakken ikke er justeret korrekt, vises der muligvis en fejlmeddelelse under udskrivning, eller der kan opstå papirstop.
    Figur : Ilæg papir
  4. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  5. Bakkens konfigurationsmeddelelse vises på produktets kontrolpanel.
  6. Tryk på knappen OK for at acceptere den valgte type og det valgte format, eller tryk på knappen Rediger for at vælge et andet papirformat eller en anden papirtype.
    Ved papir i specialformat skal du angive X- og Y-dimensionerne for papiret, når du bliver bedt om oplysningerne på produktets kontrolpanel.
    Figur : X- og Y-dimensioner
  7. Vælg den korrekte type og det korrekte format, og tryk herefter på knappen OK.
Papirretning for bakke 2 og bakkerne til 500 ark
Papirretning for bakke 2 og bakkerne til 500 ark
Papirtype
Papirformat (1-sidet udskrivning)
Papirformat (2-sidet udskrivning)
Enkeltsidet udskrivning
Dupleksudskrivning
Brevpapir, fortrykt eller forhullet.
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, specialformater
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, specialformater
Forside nedad
Øverste kant i højre side af bakken
Forside opad
Øverste kant i højre side af bakken