• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Fyld bakke 2 eller ekstrabakke 3

bemærk:
Fremgangsmåden for ilægning af papir i bakke 3 er den samme som for bakke 2. Kun bakke 2 er vist her.
  1. Træk bakken ud, og løft den lidt op for at fjerne den helt fra produktet.
    Figur : Åbn bakken
  2. Klem sammen om den udløser, der sidder på det venstre papirstyr, og skub det til det korrekte papirformat.
    Figur : Juster papirstyret
  3. Klem sammen om den udløser, der sidder på det bageste papirstyr, og skub det til det korrekte papirformat.
    Figur : Juster papirstyret
  4. Læg papiret i bakken. Sørg for, at papiret ligger fladt i alle fire hjørner, og at den øverste del af stakken ikke overskrider niveauerne for maksimal stakhøjde.
    Figur : Læg papir i bakken
  5. Skub bakken helt ind i produktet.
    Figur : Luk bakken
Papirretning for bakke 2 og ekstrabakke 3
Papirtype
Billedretning
Duplekstilstand
Papirformat
Sådan ilægges papir
Fortrykt brevhoved, eller etiketter
Stående
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, A6, B5 (JIS), 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, dobbelt postkort (JIS), specialformater
Forside opad
Øverste kant mod produktets bagside
Automatisk 2-sidet udskrivning
Letter, Legal, Oficio (8,5 x 13), A4, specialformater
Forside opad
Øverste kant mod produktets bagside
Forhullet
Stående
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, A6, B5 (JIS), 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, dobbelt postkort (JIS), specialformater
Forside nedad
Huller vendes mod bakkens højre side
Fortrykt eller brevpapir
Liggende
1-sidet udskrivning
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, A6, B5 (JIS), 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, dobbelt postkort (JIS), specialformater
Forside opad
Øverste kant mod produktets bagside
Automatisk 2-sidet udskrivning
Letter, Legal, Oficio (8,5 x 13), A4, specialformater
Forside opad
Øverste kant mod produktets bagside