HP-pc'er - Administration af brugerkonti og logonoplysninger (Windows 10)

Dette dokument gælder for computere fra HP og Compaq med Windows 10.
Adgangskoder og separate konti hjælper med at sikre, at oplysningerne på computeren forbliver private og sikre. Oplysningerne i dette dokument beskriver de forskellige kontotyper i Windows 10 og forklarer, hvordan du kan ændre kontotyper, gemme og ændre adgangskoder samt andre logonmuligheder.
Dette dokument beskriver også, hvordan du bruger en Microsoft-konto til at synkronisere dine personlige indstillinger og programmer til andre Windows 10-enheder, knytte apps til konti og tilknytte kontakter.