• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-printere - Sådan bruger du HP Smart-appen (Windows 10)

Dette dokument gælder for HP-printere og HP Smart-appen til Windows 10-computere.
HP Smart-appen indeholder værktøjer til at udskrive, scanne, kontrol af blækniveauer og opsætning af din printer i et trådløst netværk.
Figur : Eksempel på ikonet HP Smart-appen
Eksempel på ikonet HP Smart-appen
Trin 1: Installer HP Smart-appen
Installer HP Smart-appen og tilføj derefter din printer.
På din Windows 10-enhed, skal du gå til HP Smart (engelsk version) for at få appen fra Windows Store, og derefter følge vejledningerne på skærmen for at downloade og installere appen.
Appen søger efter printere, der er tilsluttet netværket.
  • Hvis du har en printer, der er tilsluttet til netværket, vælger appen automatisk din printer. Hvis du har mere end én printer på netværket, skal du klikke på ikonet for printeren , klik Vælg en anden printer og derefter vælge din printer på listen.
    Figur : Vælg en anden printer
    Vælg en anden printer
  • Hvis du opsætter en ny printer på netværket, skal du klikke på plustegnet , og klikke på Opsætning af en ny printer og derefter følge anvisningerne på skærmen for at fuldføre opsætningen. Hvis du har mere end én printer på netværket og vil opsætte en ny printer, skal du klikke på plustegnet , klikke på Tilføj en printer, som ikke findes på listen, klikke på Opsætning af en ny printer og følge anvisningerne på skærmen for at fuldføre opsætningen.
Trin 2: Udskriv og scan dokumenter og fotos
På HP Smart-appens startskærm skal du klikke på et felt til at udskrive eller scanne et element fra din printer eller scanne billeder med kameraet på din Windows 10-enhed.
Figur : Eksempel på HP Smart-appens startskærm
Eksempel på HP Smart-appens startskærm
Ofte stillede spørgsmål
Læs de følgende afsnit for at få flere oplysninger om brug af appen og fejlfinding af problemer.