HP-printere - installation og brug af HP Smart-appen (Windows 10)

Dette dokument gælder for HP-printere og HP Smart-appen til Windows 10-computere.
HP Smart-appen indeholder værktøjer til at udskrive, scanne, kontrol af blækniveauer og opsætning af din printer i et trådløst netværk.
bemærk:
Dette dokument gælder for HP Smart-appen på Windows 10. Hvis du bruger Mac eller en mobilenhed, skal du gå til installation og brug af HP Smart-appen (Mac) eller Installation og brug af HP Smart-appen (Mac).
HP Smart App-ikonet

Trin 1: Installer HP Smart-appen

Installer HP Smart-appen og tilføj derefter din printer.
  1. På din Windows 10-enhed, skal du gå til HP Smart (engelsk version) for at få appen fra Windows Store, og derefter følge vejledningerne på skærmen for at downloade og installere appen.
  2. Åbn HP Smart app på din computer, og klik derefter på plus tegnet .
  3. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje din printer eller konfigurere en ny printer.

Trin 2: Udskriv og scan dokumenter og fotos

På HP Smart-appens startskærm skal du klikke på et felt til at udskrive eller scanne et element fra din printer eller scanne billeder med kameraet på din Windows 10-enhed.
HP Smart-appens startskærm

Trin 3: Administrer printerindstillinger, meddelelser og forbrugsvarer

Fra startskærmbilledet kan du se Printerstatus og få adgang til dit HP Instant Ink instrumentbræt eller få adgang til printeroplysninger, printerrapporter eller vedligeholdelsesopgaver.
bemærk:
Printeroplysninger, rapporter og værktøjer varierer afhængigt af printeren.
  • Visning af printerens status: Bekræft, at din printer er klar til brug. Der vises en gul advarselstrekant , når printeren trænger til eftersyn.
  • Kontroller blæk- eller tonerniveau og bestil forbrugsvarer: De anslåede blæk- eller tonerniveauer vises på startskærmbilledet. For at bestille forbrugsvarer skal du klikke på Status over forbrugsvarer, og derefter klikke på Bestil forbrugsvarer.
  • Adgang til HP Instant Ink-dashboardet: Klik på HP Instant Ink for at åbne dit HP Instant Ink-instrumentbræt eller registrere din printer i HP Instant Ink.
  • Udskriv rapporter og få adgang til værktøjerne: Klik på din printer, og klik derefter på Printerrapporter for at udskrive rapporter, f.eks. en printerstatusrapport, en netværkskonfigurationsside eller en udskriftskvalitetsrapport. Klik på Udskriftskvalitetsværktøjer for at udføre vedligeholdelseshandlinger på printeren.
  • Se Trådløs status og oplysninger: Klik på din printer, og klik derefter på Netværksoplysninger for at få vist oplysninger som f. eks. printerens IP-adresse, Wi-Fi Direct-navn og netværksstatus.
  • Se en liste over udskriftsjobs: Klik på din printer, og klik derefter på Se, hvad der udskrives, for at få vist de seneste udskriftsjob.
    Ikke alle printermodeller understøtter funktionen.
  • Få adgang til printerens integrerede webserver (EWS): Klik på din printer, og klik derefter på Avancerede indstillinger for at åbne printerens integrerede webserver (EWS).
  • Glem en printer: Højreklik på din printer, og klik derefter på Glem denne printer for at fjerne en printer fra startskærmbilledet.
  • Kort vejledning: Klik på din printer, og klik derefter på hurtig vejledning for at åbne printerens Essentials-side eller printers hjemmeside.

Trin 4: Få mere at vide om yderligere funktioner og ressourcer

Fra HP Smart-appens startskærmbillede kan du udforske yderligere funktioner i HP Smart-appen og få adgang til ressourcer fra HP.
bemærk:
Nogle funktioner er måske ikke tilgængelige for din printer.
  • Print Anywhere: Brug din mobile enhed til at sende udskriftsjob via internettet, når du er væk fra printeren. Tilgængelig på udvalgte HP-printere. Gå til Print Anywhere med HP Smart-appen for at få yderligere oplysninger.
  • Smart-opgaver: Opret genveje til udskrivning, send via e-mail eller gem filer fra HP Smart-appen. Gå til Brug af Smart-opgaver for at få yderligere oplysninger.
  • Mobilfax: Send faxer fra din Windows 10-computer til en faxmaskine eller en printer med fax. Gå til Afsendelse af faxer med HP Smart-appen for at få yderligere oplysninger.
  • Spil & Lær: Få adgang til gratis Printbart indhold til børn, såsom at lære arbejdsark, farve sider, puslespil, læsestof og meget mere.
  • Hjælp og support: Få mere at vide om tjenester, der er tilgængelige for din printer, f. eks. HP Smart-webstedet (tidligere HP Connected) og HP ePrint, søg på HP Support efter vejledninger og fejlfindingsdokumenter.
  • Diagnosticere & rettelse: Brug det automatiserede værktøj til hurtigt at løse udskrivnings-og scanningsproblemer.
  • Indstillinger: Tilpas din startskærm og få yderligere oplysninger som f. eks. fortrolighedserklæringer, aftaler om dataindsamling, feedback-muligheder osv.

Ofte stillede spørgsmål

Læs de følgende afsnit for at få flere oplysninger om brug af appen og fejlfinding af problemer.