• Oplysning

• Feedback

HP-printere - installation og brug af HP Smart-appen (Windows 10)

Dette dokument gælder for HP-printere og HP Smart-appen til Windows 10-computere.
HP Smart-appen indeholder værktøjer til at udskrive, scanne, kontrol af blækniveauer og opsætning af din printer i et trådløst netværk.
Det kan være påkrævet med en HP-konto for at bruge nogle HP Smart-funktioner. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en under softwareinstallationen.
bemærk:
Dette dokument gælder for HP Smart-appen på Windows 10. Hvis du bruger Mac eller en mobilenhed, skal du gå til installation og brug af HP Smart-appen (Mac) eller Installation og brug af HP Smart-appen (Mac).
HP Smart App-ikonet

Trin 1: Installer HP Smart-appen

Installer HP Smart-appen og tilføj derefter din printer.
  1. På din Windows 10-enhed, skal du gå til HP Smart (engelsk version) for at få appen fra Windows Store, og derefter følge vejledningerne på skærmen for at downloade og installere appen.
    bemærk:
    Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), inden du downloader.
  2. Når installationen er færdig, skal du åbne HP Smart app.
  3. På velkomstskærmbilledet skal du klikke på Fortsætog derefter på Ja.
    Det gør det muligt for HP Smart app at samle brugsdata.
  4. Klik på en af følgende muligheder afhængigt af dit krav:
    • Konfigurere en ny printer: Konfigurere en ny printer eller oprette forbindelse til en printer, der allerede er konfigureret.
    • Login: Opret en HP-konto eller log ind på din HP-konto for at bruge HP Smart-funktioner. Hvis du bliver bedt om at bekræfte en konto, skal du følge vejledningen på skærmen for at finde bekræftelseskoden.
    • Gå til nu: Gå til startskærmbilledet i HP Smart app.
  5. På startskærmbilledet skal du klikke på Tilføj printer eller Plus sign .
    bemærk:
    HP Smart søger efter printere i trådløs opsætningstilstand eller printere, der allerede er tilsluttet.
    • Printer i trådløs opsætningstilstand: HP Smart opremser printerens modelnavn og opsætnings indstillinger.
    • Trådløse eller Ethernet-tilsluttede printere: HP Smart opremser printeren med modelnavn og IP-adresse.
    • USB-tilsluttet printer: HP Smart opremser printeren med modelnavn og USB-port.
  6. Vælg din printer, og klik derefter på Fortsæt.
  7. Hvis HP Smart ikke søger på din printer i indledende søgning, skal du klikke på Konfigurer en ny printer og vælge en metode til at oprette forbindelse, og klik derefter på Fortsæt.
    Printerens opsætningsskærm
  8. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen.
Hvis printeren stadig ikke registreres, skal du lukke og åbne HP Smart app og derefter tilføje printeren igen.

Trin 2: Udskriv og scan dokumenter og fotos

På HP Smart-appens startskærm skal du klikke på et felt til at udskrive eller scanne et element fra din printer eller scanne billeder med kameraet på din Windows 10-enhed.
HP Smart-appens startskærm

Trin 3: Administrer printerindstillinger, meddelelser og forbrugsvarer

Fra startskærmbilledet kan du se Printerstatus og få adgang til dit HP Instant Ink instrumentbræt eller få adgang til printeroplysninger, printerrapporter eller vedligeholdelsesopgaver.
bemærk:
Printeroplysninger, rapporter og værktøjer varierer afhængigt af printeren.
  • Visning af printerens status: Bekræft, at din printer er klar til brug. Der vises en gul advarselstrekant , når printeren trænger til eftersyn.
  • Kontroller blæk- eller tonerniveau og bestil forbrugsvarer: De anslåede blæk- eller tonerniveauer vises på startskærmbilledet. For at bestille forbrugsvarer skal du klikke på Status over forbrugsvarer, og derefter klikke på Bestil forbrugsvarer.
  • Adgang til HP Instant Ink-dashboardet: Klik på HP Instant Ink for at åbne dit HP Instant Ink-instrumentbræt eller registrere din printer i HP Instant Ink.
  • Udskriv rapporter og få adgang til værktøjerne: Klik på din printer, og klik derefter på Printerrapporter for at udskrive rapporter, f.eks. en printerstatusrapport, en netværkskonfigurationsside eller en udskriftskvalitetsrapport. Klik på Udskriftskvalitetsværktøjer for at udføre vedligeholdelseshandlinger på printeren.
  • Se Trådløs status og oplysninger: Klik på din printer, og klik derefter på Netværksoplysninger for at få vist oplysninger som f. eks. printerens IP-adresse, Wi-Fi Direct-navn og netværksstatus.
  • Se en liste over udskriftsjobs: Klik på din printer, og klik derefter på Se, hvad der udskrives, for at få vist de seneste udskriftsjob.
    Ikke alle printermodeller understøtter funktionen.
  • Få adgang til printerens integrerede webserver (EWS): Klik på din printer, og klik derefter på Avancerede indstillinger for at åbne printerens integrerede webserver (EWS).
  • Glem en printer: Højreklik på din printer, og klik derefter på Glem denne printer for at fjerne en printer fra startskærmbilledet.
  • Kort vejledning: Klik på din printer, og klik derefter på hurtig vejledning for at åbne printerens Essentials-side eller printers hjemmeside.

Trin 4: Få mere at vide om yderligere funktioner og ressourcer

Fra HP Smart-appens startskærmbillede kan du udforske yderligere funktioner i HP Smart-appen og få adgang til ressourcer fra HP.
bemærk:
Nogle funktioner er måske ikke tilgængelige for din printer.
  • Print Anywhere: Brug din mobile enhed til at sende udskriftsjob via internettet, når du er væk fra din printer. Tilgængelig på udvalgte HP-printere. Gå til Print Anywhere med HP Smart-appen for at få yderligere oplysninger.
  • Smart-opgaver: Opret genveje til udskrivning, send via e-mail eller gem filer fra HP Smart-appen. Gå til Brug af Smart-opgaver for at få yderligere oplysninger.
  • Mobilfax: Send faxer fra din Windows 10-computer til en faxmaskine eller en printer med fax. Gå til Afsendelse af faxer med HP Smart-appen for at få yderligere oplysninger.
  • Printbart indhold: Få adgang til gratis Printbart indhold til børn som f. eks. Learning arbejdsark, farve sider, puslespil og læsestof.
  • Hjælp og support: Få mere at vide om, hvordan du kan udskrive, scanne og dele og dele hyperlinks til ekstra support og support og få hurtig og gratis assistance fra vores virtuelle agent. Virtual agent-sprog, der understøttes er engelsk, spansk, tysk, hollandsk, fransk, japansk, forenklet kinesisk og portugisisk.
  • Diagnosticere & rettelse: Brug det automatiserede værktøj til hurtigt at løse udskrivnings-og scanningsproblemer.
  • Indstillinger: Tilpas din startskærm og få yderligere oplysninger som f. eks. fortrolighedserklæringer, aftaler om dataindsamling, feedback-muligheder osv.
  • Aktivitet: Adgang til aktivitets Center for at få vist løbende aktivitet for print, smart Task, mobil fax og Vis meddelelser til din HP-konto eller HP-levering.
  • Min HP-konto: Adgang du er min HP-konto, hvor du kan administrere konto, tilføje dine printere og administrere HP-fordele. Indholdet kan variere afhængigt af din kontotype.

Ofte stillede spørgsmål

Læs de følgende afsnit for at få flere oplysninger om brug af appen og fejlfinding af problemer.