• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-printere - Windows 10-kompatible printere

Dette dokument omhandler HP-printere og Windows 10-operativsystemet.
Bekræft, at din HP-printer understøttes på en computer eller tablet med Windows 10-operativsystemet, og find ud af, hvordan du installerer den bedste, tilgængelige printerdriver og software.
Se følgende afsnit for at tjekke understøttelse af printer og tilgængelige drivere. Du kan hurtigt finde din printermodel ved at klikke eller rulle ned til afsnittet for din printer og trykke på tasterne CTRL og F. I søgefeltet, der vises, skal du indtaste printerens modelnummer (eksempel: 8612) og trykke på Enter for at finde din printer.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om HP-printere og Windows 10-understøttelse.
Hvilke Windows 10-drivertyper findes der?
Afhængigt af din printer kan en række drivere være tilgængelige, enten på HP's websted eller via Windows. Hvis din printer blev leveret med en installations-cd, skal du bekræfte, at den understøtter Windows 10, før du bruger den til at installere printeren.
Driverdownloads på HP's websted
  • Driver download med alle funktioner (anbefales)
    HP leverer fuldfunktionsdrivere til mange printere. Disse drivere giver fuld produktfunktionalitet plus værdifuld software, som giver dig de bedste printerresultater.
  • Download af basisdriver
    Basisdriveren er mindre end den komplette driver og kan hentes hurtigt. Den indeholder de grundlæggende udskriftsfunktioner. For multifunktionsprintere indeholder den dog ikke den software, som de fleste brugere behøver for at kopiere og faxe fra computeren og for at bruge alle scanningsfunktionerne.
  • HP Enterprise-driver
    Enterprise-løsninger indgår i den komplette installation, som leveres til erhvervskunder. Internetpakkerne indeholder installationsprogrammet, printerdriveren og en scanningsdriver, afhængigt af printeren.
  • HP-værtsbaseret plug and play (PnP)-driver
    Med denne driver kan du nemt installere og fjerne printersoftware ved automatisk at kontrollere, hvilke drivere der understøtter hver enhed. PnP-softwaren genkender hardwaren under første systeminstallation, genkender ændringer på PnP-hardware, som sker mellem systemopstart, og svarer på begivenheder under hardwarekørselstid såsom docking eller undocking og indsættelse eller fjernelse af enhed.
  • Download af Universel Printerdriver
    HP Universel Printerdriver (UPD) er en intelligent printerdriver, som understøtter et stort antal HP Laserjet-printere og multifunktionsprintere. Denne avancerede printerdriver kan finde HP printerenheder og automatisk konfigurere dem til enhedens funktioner (f.eks. dupleks, farve, færdiggørelse etc.). HP Designjet Universal-printdrivere kan findes på siden HP Designjet Universal Print Driver.
  • PCL 6-driverdownload
    Udviklet af Hewlett-Packard som en printerprotokol, er Printer Command Language (PCL) blevet de facto en industristandard. PCL 6 forbedrede funktioner har en ny modulær opbygning, som nemt kan modificeres til at passe til fremtidige HP-printere, og som inkluderer hurtig tilbagevendelse til applikation, hurtigere printning af komplekse grafikker, mere effektiv datastrøm for reduceret netværkstrafik, bedre WYSIWYG-printning, forbedret printkvalitet og fuld bagudkompatibilitet.
Drivere tilgængelige via Windows 10
  • Windows Update-driver
    Nogle printere har drivere installeret via Microsoft Windows Update. Hvis Windows Update er aktiveret på din Internet-tilsluttede computer, bliver den automatisk aktiveret, når du tilslutter en USB- eller netværksprinter til computeren. Windows Update søger online efter den nyeste printerdriver på Windows Updates websted. Hvis onlinedriveren er mere funktionel end din nuværende driver, downloader og installerer computeren denne driver.
  • Windows i-Operativsystem (in-OS)-driver
    En i-Operativsystem (inOS)-driver er en basal driver, der er inkluderet i operativsystemet. Du behøver ikke at downloade eller installere software fra HP. Hvis en in-OS-driver er tilgængelig for din printer, vil du som minimum have mulighed for basal printerfunktionalitet med en USB- og netværksforbindelse.
Hvordan installerer jeg drivere fra HP's websted?
Gå til siden HP kundesupport for at downloade og installere din anbefalede eller foretrukne printerdriver. Afhængigt af din printer kan fuldfunktionsdrivere, basisdrivere, universelle drivere eller plug and play-drivere være tilgængelige for download.
  bemærk:
Som en alternativ metode til download af softwaren kan du bruge installations-cd'en, hvis den indeholder Windows 10-driveren.
  1. Tænd for printeren.
  2. Hvis printeren er sluttet til computeren med et USB-kabel, skal du koble USB-kablet fra printeren.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge en metode til at identificere printermodellen og derefter følge vejledningen på skærmen for at gå til downloadsiden.
  4. Klik på Download ved siden af fuldfunktionsdriveren (anbefales), eller klik på Grundlæggende drivere angående andre drivermuligheder.
Hvordan installerer jeg Windows in-OS- og Update-drivere?
Gå til HP-printere - Installation og brug af den indbyggede printerdriver til Windows for at få vejledning til, hvordan man installerer driveren til Windows for din printer og for at fejlfinde installationsproblemer.
Hvordan udskriver jeg fra en telefon eller tablet, der kører Windows 10 Mobile?
Gå til Udskrivning fra en Windows 10-mobilenhed for at se trinnene til at udskrive med Windows 10 Mobile enhed samt svar på ofte stillede spørgsmål.
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde en Windows 10-driver?
Hvis der ikke er en tilgængelig HP-driver, kan du muligvis udskrive fra USB ved hjælp af funktionen Tilføj Hardware i Windows 10.