HP-pc'er - Ændring af standardapps (Windows 10)

Dette dokument vedrører pc'er fra HP og Compaq med Windows 10.
Brug dette dokument til at finde ud af, hvordan du tilpasser de apps, som Windows automatisk bruger til at åbne billeder, websider, musik og andre filtyper.
Til computere til erhvervsbrug administreres programindstillingerne muligvis på it-niveau, og de kan muligvis ikke konfigureres. Kontakt din virksomheds it-afdeling eller den lokale it-service for at få det bekræftet.

Videooversigt

Denne video viser, hvordan du ændrer standardapps i Windows 10

Ændring af dine standardapps i Windows 10

For at ændre hvilke apps, dit system bruger til at åbne visse filtyper, skal du fuldføre følgende trin:
  1. Tryk på Windows-tasterne + l for at åbne Indstillinger.
  2. Klik på Apps for at åbne dine appindstillinger.
    Figur : Åbning af appindstillinger
    Åbning af Indstillinger
  3. Klik på Standardapps i menuen til venstre.
    Figur : Standardapps
  4. I listen skal du vælge den app, du vil ændre, klikke på den og derefter klikke på din ønskede app i pop op-menuen.
  5. Luk Indstillinger.