• Oplysning

Pc'er fra HP - Brug af to eller flere skærme med én computer (Windows 10, 8)

Dette dokument vedrører alle computere fra HP og Compaq med et videostik, der bruger Windows 10 eller 8.
Lær, hvordan du duplikerer eller udvider skrivebordets skærm. Tilslut og konfigurer et fjernsyn (tv) eller en ekstra skærm til din computer.
  • Duplikering (eller kloning) af skrivebordet viser samme billede på begge skærme. Duplikering bruges mest til præsentationer.
  • Udvidelse af skrivebordet udvider arbejdsområdet på tværs af begge skærme. Udvidelse bruges som oftest til at få et større arbejdsområde.
bemærk:
Du kan tilføje et andet videokort til din computer for at få endnu en videoforbindelse. Sørg for, at begge videokort bruger den samme Windows 10- eller Windows 8-kompatible driver (WDDM).

Video af brug to eller flere skærme med en computer i Windows 10

Trin 1: Tilslutning af den ekstra skærm

Computere og tv'er har en lang række videostiktyper. Videostikket på din computer skal passe til stikket på dit tv eller din skærm.
bemærk:
Hvis din pc kun har DVI, og dit tv har ikke en DVI-port, kan du bruge en særlig adapter eller et konverterkabel.
  1. Vælg en forbindelsestype baseret på din anden skærm.
    • Skærm: VGA-kabel eller DVI-kabel
    • Tv: Video-kabel (sammensat) eller S-video-kabel
    • HD-tv: DVI-kabel eller HDMI-kabel
  2. Slut tv'et eller skærmen til computeren ved hjælp af det kabel, du har valgt.
  3. Tilslut et strømkabel til tv'et eller skærmen, og tænd derefter.
  4. Kun tv-stik: Skift tv'ets videoindgangskilde, så den passer til videokildeforbindelsen fra computeren (Line-1, Video-1, HDMI osv.). Se i dokumentationen, der fulgte med tv'et, for at få nærmere oplysninger.
    Billedkvaliteten er muligvis ikke lige så god som på skærmen, alt afhængigt af tv'et.
  5. Tænd computeren.

Trin 2: Konfigurer skærmen

Brug trinene i dette afsnit til at konfigurere skærmen til præsentationer eller for at få mere plads på skrivebordet.

Trin 3: Optimer og tilpas dine skærme (valgfrit)

Når du har tilkoblet en ekstra skærm, kan du optimere og tilpasse din skærm.
  • Værktøjslinje: Højreklik på proceslinjen, og vælg derefter Indstillinger for proceslinjen. Klik på rullemenuerne for at angive indstillingerne for proceslinjen.
  • Startskærm: I et udvidet skrivebord vises startskærmen kun på din primære skærm.
  • App-felter (kun Windows 8): På startskærmen kan du trække felter fra én skærm til en anden. Hvis appen fastgøres, fastgøres den også på den anden skærm.
  • Baggrundsbillede: Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet, og klik derefter på Personlige indstillinger. Vælg billeder, farver og temaer.
    Eksempel på forskellige billeder på hver skærm
    Forskellige baggrundsbilleder på hver skærm
    Eksempel på et billede, der strækker sig over begge skærme
    Ét billede til at dække to skærme