HP-printere - Brug af HP Scan and Capture-appen (Windows 10, 8)

Dette dokument vedrører HP-multifunktionsprintere og computere med Windows 10 og Windows 8.
Brug HP Scan and Capture-appen til at scanne fotos eller dokumenter fra din printer eller computerens kamera.
bemærk:
Du skal have HP-printersoftwaren installeret på computeren for at bruge denne app. For mere information, se Hvordan downloader og installerer jeg HP printersoftware? i Afsnittet FAQ i slutningen af dette dokument.
Eksempel på HP Scan and Capture-app'en
  1. Tænd for printeren, ilæg almindeligt papir i papirbakken, og bekræft, at der er installeret blæk- eller tonerpatroner.
  2. Anbring det element, du ønsker at scanne, på scannerglaspladen, eller læg det i den automatiske dokumentføder (ADF), hvis din printer har en sådan.
  3. Gå til HP Scan and Capture (på engelsk) på din computer for at installere appen fra Microsoft Store.
  4. Når appen er installeret, skal du klikke på Start.
  5. Klik på menuikonet , og vælg derefter Indstillinger.
  6. Klik på Vælg enhed, og vælg derefter din HP-printer.
    Eksempel på vinduet Vælg enhed med en printer, der er valgt
  7. Klik på Dokumentscanningsindstillinger eller Fotoscanningsindstillinger for at ændre indstillinger, og klik derefter på pil tilbage.
  8. Klik udenfor menuen Indstillinger, og klik derefter på Optage dokumenter eller Optage fotos.
  9. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på gem-ikonet .
    Vinduet Gem som åbnes for at kunne gemme elementet i en mappe.

Ofte stillede spørgsmål

Læs disse ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger om HP Scan and Capture-appen.