HP-tabletter - Ændring af sprog (Android 5.0/Lollipop)

Dette dokument omhandler HP-tabletter med operativsystemet Android 5.0/Lollipop.
Skift indstillingen for skærmsproget, så Android-operativsystemet viser meddelelser, menuer og anden systemtekst på dit primære sprog. Ændring af grænsefladesprog ændrer også layoutet for skærmtastaturet med symbol- og tegnlayoutet for det valgte sprog.

Ændring af operativsystems sprog og layoutet af skærmtastaturet

1. Tryk på ikonet Alle programmer på startskærmbilledet, og tryk derefter på ikonet Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og input i afsnittet Personlig.
    Figur : Sprog og input
    Sprog og input i afsnittet Personlig under Indstillinger
  3. Tryk på Sprog.
    Figur : Language
    Sprog i menuen til indstilling af Sprog og input
  4. Tryk på dit foretrukne sprog på listen.
    Android-operativsystemet viser meddelelser, menuer og anden systemtekst på det valgte sprog. Skærmtastaturet ændres til standardlayoutet for det valgte sprog.

Ændring af sprogindstillinger, når du ikke kan forstå det aktuelle sprog

Hvis din tablet er indstillet til et sprog, du ikke kan læse, kan du bruge ikoner til at ændre sprogindstillingen.
  1. Tryk på ikonet Alle programmer på startskærmbilledet, og tryk derefter på ikonet Indstillinger.
  2. Rul ned, og tryk på ikonet Sprog og input .
  3. Tryk på den første valgmulighed øverst på skærmen for at få vist en liste over tilgængelige sprog.
    Figur : Sprogvalg
    Sprogvalg
  4. Tryk på dit foretrukne sprog på listen.
    Android-operativsystemet viser meddelelser, menuer og anden systemtekst på det valgte sprog. Skærmtastaturet ændres til standardlayoutet for det valgte sprog.