HP printere - Udskrivning med appen HP Print til Chrome

Dette dokument gælder for appen HP Print til Chrome på en Chromebook eller Windows-, Mac- eller Linux-computere.
Print via browseren Google Chrome til din HP-printer med appen HP Print til Chrome. Du behøver ikke at downloade drivere eller software fra HP's website eller Google for at printe med appen.
Trin 1: Kontrollér systemkrav
Før du installerer HP Print til Chrome, skal du kontrollere, at du har følgende:
  • En Chromebook- eller Windows-, Mac- eller Linux-computer, der er sluttet til netværket med en aktiv internetforbindelse.
  • En Google-konto.
  • Den seneste version af Chrome-browseren.
  • Printerens hardware er konfigureret og tilsluttet til din computer eller Chromebook med et USB-kabel eller trådløst netværk.
    • USB-forbindelse: Kontroller, at kablet er tilsluttet korrekt til printeren og til en fungerende USB-port på din Chromebook eller computer.
    • Trådløs netværksforbindelse: Kontrollér på printeren at det trådløse signal er aktiveret, og at printeren er sluttet til dit lokale netværk. Sørg for, at printeren er tilsluttet det samme netværk som din Chromebook eller computer er tilsluttet.
Trin 2: Installer HP Print til Chrome
Du skal installere HP Print til Chrome fra Chrome Webshop for at udskrive fra Chrome-browseren.
  1. Åbn browseren Chrome, og gå derefter til HP Print til Chrome (på engelsk).
  2. Klik på TILFØJ TIL CHROME.
    Der vises en bekræftelsesmeddelelse.
    Figur : Tilføjelse af HP Print til Chrome-appen
    Tilføjelse af HP Print til Chrome-appen
  3. I vinduet Tilføj "HP Print til Chrome" skal du klikke på Tilføj app for at bekræfte den nye app.
    Når appen er installeret, vises et grønt bånd hen over appikonet.
    Figur : HP Print til Chrome-appen installeret
    HP Print til Chrome-appen installeret
Trin 3: Udskriv med HP Print til Chrome
Udskriv dokumenter, billeder, websider og e-mails fra apps som f.eks Google Docs, Fotos, Mail eller Drive på Chrome-browseren ved hjælp af appen HP Print til Chrome.
  1. Åbn det dokument, det billede, den e-mail eller den webside, du vil udskrive fra Chrome-browseren.
  2. Klik på menuikonet Chrome , og vælg derefter Udskriv i rullemenuen.
    Vinduet Udskriv åbnes.
  3. Ud for Destination skal du klikke på knappen Skift og derefter vælge din printer på listen Lokale destinationer.
    Den valgte printer bliver standardprinter i Chrome internetbrowseren.
  4. Rediger om nødvendigt udskriftsindstillingerne, og klik derefter på Udskriv.
Ofte stillede spørgsmål
Dette afsnit indeholder svar på ofte stillede spørgsmål om appen HP Print til Chrome.