• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Afmontering og udskiftning: DIMM (Dual In-line Memory Module)

Indledning
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for afmontering og udskiftning af DIMM-hukommelse.
Inden du udfører service
Sluk printeren
  • Fjern strømkablet.
      vigitig advarsel:
    Du kan forebygge skader på printeren ved at slukke den, vente 30 sekunder og først derefter trække netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på printeren.
  advarsel:
Denne del indeholder komponenter, der er følsomme over for elektrostatisk udladning (ESD). For at reducere muligheden for ESD-beskadigelse skal du altid berøre metalkabinettet for at sørge for jordforbindelse, før du berører en ESD-følsom komponent.
Brug tabellen nedenfor til at finde det korrekte reservedelsnummer til din printer. Du kan bestille reservedelen på www.hp.com/buy/parts.
Reservedelsnummer for DIMM-hukommelse
5851-6422
DIMM-hukommelse inkl. instruktioner
Nødvendigt værktøj
  • Der kræves ikke noget særligt værktøj for at installere denne komponent.
Når service er fuldført
Tænd printeren
  • Tilslut strømkablet.
  • Brug tænd-/sluk-knappen til at tænde for printeren.
Test efter service
Kontrollér, at printeren starter i Klar-tilstand.
Udskriv en konfigurationsside for at sikre, at printeren fungerer korrekt.
Trin 1: Fjern processordækslet
  1. Tag fat i håndtaget på processordækslet (billedforklaring 1), og skub derefter dækslet mod den bagerste del af printeren for at fjerne det.
    Figur : Fjern processordækslet
  2. Åbn dækslet til processorholderen.
    Figur : Åbn dækslet til processorholderen
Trin 2: Afmonter harddisken (HDD)
  bemærk:
Hvis harddisken (ekstraudstyr) ikke er installeret, skal du springe dette trin over og gå til Trin 3: Afmonter DIMM-hukommelsen.
  1. Find harddisken (HDD) på processorkortet.
    Figur : Find harddisken
  2. Frigør én tap (billedforklaring 1), grib fat i harddiskens monteringsbeslag, og drej derefter stikenden af beslaget opad (billedforklaring 2) og væk fra processorkortet for at frigøre den.
    Figur : Frigør harddisken
  3. Skub harddisken mod printerens front (billedforklaring 1) for at frigøre én tap (billedforklaring 2) fra stikket (billedforklaring 3) i processorholderen, og fjern derefter harddisken.
    Figur : Fjern harddisken
Trin 3: Afmonter DIMM-hukommelsen
  1. Find DIMM-hukommelsen, der er installeret på processorkortet.
    Figur : Finde solid-state-hukommelsen (DIMM)
  2. Træk DIMM-hukommelsen lige ud af processorkortet for at fjerne den.
    Figur : Fjern det mellemliggende overførselsbælte (DIMM)
Trin 4: Pak den nye DIMM-hukommelse ud
Pak den nye reservedel ud af emballagen.
  advarsel:
Denne del indeholder komponenter, der er følsomme over for elektrostatisk udladning (ESD). For at reducere muligheden for ESD-beskadigelse skal du altid berøre metalkabinettet for at sørge for jordforbindelse, før du berører en ESD-følsom komponent.
  bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af de defekte dele.
Genanvendelse og udpakning
Figur : Genanvendelse og udpakning
Trin 5: Installation af DIMM-hukommelse
  1. Bemærk, at DIMM-stikket (billedforklaring 1) er specialformet og kun kan installeres i én retning i processorstikket (billedforklaring 2).
    Figur : DIMM-stik
  2. Juster DIMM-stikket efter stikket på processorkortet, og skub derefter DIMM på plads i processorkortet for at installere den. Sørg for, at DIMM sidder helt fast i stikket.
    Figur : Montere det mellemliggende overførselsbælte (DIMM)
Trin 6: Installer harddisken (HDD)
  bemærk:
Hvis harddisken (ekstraudstyr) ikke blev afmonteret, skal du springe dette trin over og gå til Trin 7: Installer processordækslet.
  1. Installer tappen (billedforklaring 1) på harddiskbeslaget i åbningen (billedforklaring 2) på processorkortet, og skub derefter harddisken mod printerens bagside (billedforklaring 3).
      bemærk:
    Hvis det er første gang, harddisken installeres, skal du fjerne den forhåndsindsatte etiket, der dækker åbningen i kabinettet (billedforklaring 2).
    Figur : Installer tappen
  2. Drej harddisken nedad mod processorkortet, og tryk ned. Sørg for, at fastholdelsestappen (billedforklaring 1) klikker i hullet (billedforklaring 2) på processorkortet, og at låsen til stikket (billedforklaring 3) klikker på plads i stikket (billedforklaring 4).
    Figur : Montere det mellemliggende overførselsbælte (HDD)
  3. Kontrollér, at harddisken sidder helt fast i stikket (billedforklaring 1), og at fastholdelsestappen (billedforklaring 2) er klikket på plads.
    Figur : Kontrollér harddiskinstallation
Trin 7: Installer processordækslet
  1. Luk dækslet til processorholderen.
    Figur : Luk dækslet til processorholderen
  2. Juster tapperne (figur 1) på processordækslet med fordybningerne (figur 2) i det højre dæksel, og skub derefter processordækslet mod printerens front for at montere det.
    Figur : Juster tapperne efter åbningerne