HP-printere - Udskrivning af dokumenter (Windows)

Dette dokument gælder for HP-printere og computere med Windows.
Udskriv dokumenter fra en Windows-computer, og skift eventuelle indstillinger for relaterede udskriftsjob.

Udskriv et dokument

Åbn vinduet Udskriv for at ændre indstillinger for udskriftsjobbet og få de bedste resultater.
  1. Før udskrivning skal du redigere dokumentet for at justere skrifttype og tekststørrelse, vælg indstillinger for tastaturlayout, og rediger eventuelle andre indstillinger for udseende.
  2. I den app, hvor du har oprettet dokumentet, skal du klikke på Filer eller menuikonet (WordPad) og derefter klikke på Udskriv for at åbne de generelle udskriftsindstillinger.
  3. For at få adgang til flere indstillinger for layout og kvalitet samt avancerede udskriftsindstillingerne skal du klikke på Printeregenskaber, Egenskaber eller Indstillinger.
    Vinduet Dokumentegenskaber eller Udskriftsindstillinger åbnes.
    Figur : Eksempel på et vindue med Dokumentegenskaber med fanen Indstillinger og knappen Avancerede indstillinger
    Vinduet HP-dokumentegenskaber med fanen Indstillinger og knappen Avancerede indstillinger
  4. Skift følgende indstillinger for layout og papir for dit udskriftsjob. Navnemenuen og tilgængelige indstillinger varierer afhængigt af printeren.
    bemærk:
    Hvis vinduet Dokumentegenskaber indeholder fanen Genvej til udskrivning, skal du vælge en af de genveje til dokumentudskriftsjob, der har forudvalgte vigtige indstillinger for dig.
    Indstilling
    Placering
    Stående eller liggende retning
    Vælg stående for lodrette udskrifter og liggende for vandrette udskrifter.
    MenuenRetning menu på fanen Layout, Efterbehandling eller Funktioner
    Papirbakke eller -kilde
    Vælg den bakke, hvor du lagde papiret i, hvis din printer har mere end en bakke.
    MenuenKilde eller Papirkilde menu på fanen Papir/kvalitet eller Funktioner
    Papirtype
    Angiv den papirtype, du bruger, f.eks. almindelig, brochure eller andre specialtyper, så printeren udskriver korrekt på papiret.
    MenuenType, Papirtype eller Medie på fanen Papir/kvalitet eller Funktioner
    Papirformat
    Vælg den papirstørrelse, du har lagt i printeren, f.eks. legal eller brevformat.
    MenuenFormat eller Papirformat under Avancerede indstillinger eller på fanen Funktioner
    Nogle nyere printere understøtter flere papirindstillinger. Gå til Oprettelse af brugerdefinerede papirformater for flere oplysninger.
    Udskrivning på begge sider af papiret (dobbeltsidet udskrivning)
    Afhængigt af printermodellen kan du udskrive automatisk på begge sider af papiret eller konfigurere udskriftsjobbet for at spejlvende siderne manuelt.
    Menuen Udskriv på begge sider i fanen Layout, Efterbehandling eller Funktioner
    Fanen Genvej til udskrivning kan omfatte genveje til at udskrive på begge sider
    Gå til Udskrivning på begge sider af papiret (Windows) for at få detaljerede instruktioner til, hvordan du ilægger og spejlvender papiret for din printertype.
  5. Skift følgende kvalitets- og farveindstillinger for at få de bedste udskriftsresultater. Navnemenuen og tilgængelige indstillinger varierer afhængigt af printeren.
    Indstilling
    Placering
    Kvalitet: Måles i printopløsning, punkter pr. tomme (DPI). Højere dpi giver klarere og mere detaljerede udskrifter, men langsommere udskrivningshastighed og muligvis større blækforbrug. Se printerspecifikationer for udskrivningshastigheder (måles i sider pr. minut).
    • Kladde: Laveste DPI bruges sædvanligvis, når blækniveauet er lavt, eller når udskrift af høj kvalitet ikke er påkrævet
    • Normal: Standardkvalitetsindstilling, som passer til de fleste udskriftsjob
    • Bedst: Bedre DPI end for Normal
    • Maks. DPI: Højest tilgængelige DPI-indstilling
    MenuenKvalitetsindstillinger eller Medie på fanen Papir/kvalitet
    MenuerneUdskriv med maks. DPI eller Output-kvalitet er tilgængelige under Avancerede indstillinger, afhængigt af printeren
    Udskrivning i farver eller sort/hvid: Følgende indstillinger kan være tilgængelige, afhængigt af printermodellen:
    • Farver: Bruger alle patronerne til at udskrive dokumenter med farvet tekst eller billeder
    • sort/hvid, kun sort blæk eller monokrom: Printeren bruger kun den sorte blækpatron; passer til normale udskrifter eller sort/hvid-udskrifter i lav kvalitet
    • Gråtoneskala: Printeren bruger blæk fra alle patroner til at danne en større rækkevidde af sorte og grå toner; passer til sort/hvid-udskrifter i høj kvalitet
    Der er flere steder, hvor du kan vælge farve- og sort/hvid-indstillinger, afhængigt af printermodellen:
    Vælg Farve eller sort/hvid på fanen Papir/kvalitet
    På fanen FarveFunktioner eller under Avancerede indstillinger, skal du klikke på menuen ved siden af Udskriv i gråtoner og vælge Fra for farvebilleder, Gråtoner i høj kvalitet eller Kun sort blæk
  6. Klik på OK, klik derefter på Udskriv.

Ofte stillede spørgsmål

Læs de stillede ofte spørgsmål om udskrivning af dokumenter med en Windows-computer.