HP LaserJet Pro - Konfigurer HP-indstillinger for forbrugsvarer til beskyttelse af tonerpatroner

Indledning
Brug HP's patronpolitik og beskyttelse af patroner til at styre, hvilke patroner der installeres i printeren, og beskytte de installerede patroner mod tyveri.
  • Patronpolitik: Denne funktion beskytter printeren mod forfalskede tonerpatroner ved kun at tillade, at der bruges ægte HP-patroner i printeren. Brugen af ægte HP-patroner sikrer den bedst mulige udskriftskvalitet. Hvis der installeres en patron, der ikke er en ægte HP-patron, viser printerens kontrolpanel en meddelelse om, at patronen ikke er autoriseret, med oplysninger om, hvordan du skal fortsætte.
  • Beskyttelse af patroner: Denne funktion knytter permanent tonerpatroner til en specifik printer eller flere printere, så de ikke kan bruges i andre printere. Beskyttelse af patronerne beskytter din investering. Når denne funktion er aktiveret, og nogen evt. forsøger at overføre en beskyttet patron fra den originale printer til en uautoriseret printer, kan denne printer ikke udskrive med den beskyttede patron. Printerens kontrolpanel viser en meddelelse om, at patronen er beskyttet, og giver oplysninger, der forklarer, hvordan du fortsætter.
      advarsel:
    Efter aktivering af beskyttelse af patroner for printeren bliver alle efterfølgende tonerpatroner, der installeres i printeren, automatisk og permanent beskyttet. For at undgå at beskytte en ny patron skal du deaktivere funktionen, inden du installerer den nye patron.
    En deaktivering af funktionen deaktiverer ikke beskyttelsen af de patroner, der er installeret i øjeblikket.
Begge funktioner er deaktiveret som standard. Gør følgende for at aktivere eller deaktivere dem.
Aktivér eller deaktiver funktionen Patronpolitik
Brug printerens kontrolpanel til at aktivere funktionen Patronpolitik
  1. Åbn menuerne ved at berøre eller trykke på knappen Opsætning eller knappen OK på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Systemopsætning
    • Indstillinger for forbrugsvarer
    • Patronpolitik
  3. Vælg Autoriseret HP.
Brug printerens kontrolpanel til at deaktivere funktionen Patronpolitik
  1. Åbn menuerne ved at berøre eller trykke på knappen Opsætning eller knappen OK på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Systemopsætning
    • Indstillinger for forbrugsvarer
    • Patronpolitik
  3. Vælg Fra.
Brug HP's integrerede webserver (EWS) til at aktivere funktionen Patronpolitik
  1. Åbn HP EWS.
    1. Kontrolpaneler med 2 linjer: Se kontrolpaneldisplayet for at få vist IP-adressen.
      Berøringsfølsomme kontrolpaneler: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
        bemærk:
      Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat, når du forsøger at åbne den integrerede webserver (EWS), skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-printeren.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
  2. Klik på fanen System.
  3. Vælg Indstillinger for forbrugsvarer fra venstre navigationspanel.
  4. Vælg Autoriseret HP på rullelisten Patronpolitik.
  5. Klik på knappen Anvend.
Brug HP's integrerede webserver (EWS) til at deaktivere funktionen Patronpolitik
  1. Åbn HP EWS.
    1. Kontrolpaneler med 2 linjer: Se kontrolpaneldisplayet for at få vist IP-adressen.
      Berøringsfølsomme kontrolpaneler: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
        bemærk:
      Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat, når du forsøger at åbne den integrerede webserver (EWS), skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-printeren.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
  2. Klik på fanen System.
  3. Vælg Indstillinger for forbrugsvarer fra venstre navigationspanel.
  4. Vælg Fra på rullelisten Patronpolitik.
  5. Klik på knappen Anvend.
Fejlfinding ved fejlmeddelelser på kontrolpanelet i forbindelse med Patronpolitik
Fejlmeddelelse
Beskrivelse
Anbefalet handling
10.30.0X Uautoriseret <farve>patron
Administratoren har konfigureret dette produkt til kun at bruge ægte HP-forbrugsvarer, der stadig er dækket af garantien. Patronen skal udskiftes for at fortsætte udskrivningen.
Udskift patronen med en ægte HP-tonerpatron.
Hvis du mener, du har købt en original HP-forbrugsvare, skal du besøge www.hp.com/go/anticounterfeit for at finde ud af, om tonerpatronen er en original HP-patron, og se, hvad du skal gøre, hvis det ikke drejer sig om en original HP-patron.
Aktivér eller deaktiver funktionen Beskyttelse af patroner
Brug printerens kontrolpanel til at aktivere funktionen Beskyttelse af patroner
  1. Åbn menuerne ved at berøre eller trykke på knappen Opsætning eller knappen OK på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Systemopsætning
    • Indstillinger for forbrugsvarer
    • Beskyttelse af patroner
  3. Vælg Beskyt patroner.
  4. Når printeren beder dig om at bekræfte, skal du vælge Fortsæt for at aktivere funktionen.
      advarsel:
    Efter aktivering af beskyttelse af patroner for printeren bliver alle efterfølgende tonerpatroner, der installeres i printeren, automatisk og permanent beskyttet. For at undgå at beskytte en ny printerpatron skal du deaktivere funktionen Beskyttelse af patroner, inden du installerer den nye patron.
    En deaktivering af funktionen deaktiverer ikke beskyttelsen af de patroner, der er installeret i øjeblikket.
Brug printerens kontrolpanel til at deaktivere funktionen Beskyttelse af patroner
  1. Åbn menuerne ved at berøre eller trykke på knappen Opsætning eller knappen OK på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Systemopsætning
    • Indstillinger for forbrugsvarer
    • Beskyttelse af patroner
  3. Vælg Fra.
Brug HP's integrerede webserver (EWS) til at aktivere funktionen Beskyttelse af patroner
  1. Åbn HP EWS.
    1. Kontrolpaneler med 2 linjer: Se kontrolpaneldisplayet for at få vist IP-adressen.
      Berøringsfølsomme kontrolpaneler: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
        bemærk:
      Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat, når du forsøger at åbne den integrerede webserver (EWS), skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-printeren.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
  2. Klik på fanen System.
  3. Vælg Indstillinger for forbrugsvarer fra venstre navigationspanel.
  4. Vælg Beskyt patroner på rullelisten Beskyttelse af patroner.
  5. Klik på knappen Anvend.
      advarsel:
    Efter aktivering af beskyttelse af patroner for printeren bliver alle efterfølgende tonerpatroner, der installeres i printeren, automatisk og permanent beskyttet. For at undgå at beskytte en ny printerpatron skal du deaktivere funktionen Beskyttelse af patroner, inden du installerer den nye patron.
    En deaktivering af funktionen deaktiverer ikke beskyttelsen af de patroner, der er installeret i øjeblikket.
Brug HP's integrerede webserver (EWS) til at deaktivere funktionen Beskyttelse af patroner
  1. Åbn HP EWS.
    1. Kontrolpaneler med 2 linjer: Se kontrolpaneldisplayet for at få vist IP-adressen.
      Berøringsfølsomme kontrolpaneler: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
        bemærk:
      Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat, når du forsøger at åbne den integrerede webserver (EWS), skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-printeren.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
  2. Klik på fanen System.
  3. Vælg Indstillinger for forbrugsvarer fra venstre navigationspanel.
  4. Vælg Fra på rullelisten Beskyttelse af patroner.
  5. Klik på knappen Anvend.
Fejlfinding ved fejlmeddelelser på kontrolpanelet i forbindelse med Beskyttelse af patroner
Fejlmeddelelse
Beskrivelse
Anbefalet handling
10.57.0X Beskyttet <farve>patron
Patronen kan kun bruges i det produkt eller de produkter, der oprindeligt beskyttede den via HP's beskyttelse af patroner.
Funktionen Beskyttelse af patroner giver en administrator mulighed for at begrænse patroner til kun at fungere i ét produkt eller en serie af produkter. Patronen skal udskiftes for at fortsætte udskrivningen.
Udskift patronen med en ny tonerpatron.