HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Printerspecifikationer

bemærk:
Følgende specifikationer var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan ændres. Se www.hp.com/support/ljM604, www.hp.com/support/ljM605, www.hp.com/support/ljM606, hvis du ønsker aktuelle oplysninger.

Tekniske specifikationer

Modelnavn
Produktnummer
M604n, M605n
E6B67A, E6B69A
M604dn, M605dn, M606dn
E6B68A, E6B70A, E6B72A
M605x, M606x
E6B71A, E6B73A
Papirhåndtering
Bakke 1 (kapacitet på 100 ark)
Bakke 2 (kapacitet på 500 ark)
1 x 500-arks papirfremfører
bemærk:
Printeren understøtter op til fire ekstra papirfremførere.
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Højkapacitetsindføringsbakke til 1.500 ark
bemærk:
Dette tilbehør kan kombineres med op til tre 1 x 500-arks papirfremførere.
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Printerfod
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Automatisk dupleksudskrivning
Ekstraudstyr
Konvolutføder til udskrivning af op til 75 konvolutter
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Tilpasset mediebakke til udskrivning på små papirformater (erstatter standardbakke 2)
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
500-arks hæfteenhed/stabler
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
500-arks stabler
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
500-arks postkasse med 5 bakker
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Tilslutning
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Højhastigheds-USB 2.0
Lettilgængelig USB-port til udskrivning uden en computer og til opgradering af firmwaren
Hardwareintegrationsstik til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder
Interne HP USB-porte
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør til udskrivning fra mobilenheder
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ikke understøttet
Indbygget HP NFC (near-field communications) og Wi-FI Direct-funktion til udskrivning fra mobile enheder
Ikke understøttet
Ikke understøttet
HP Jetdirect 2900nw Print Server-tilbehør til trådløs forbindelse
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Hukommelse
512 MB basishukommelse, der kan udvides til 1,0 GB eller 1,5 GB ved at tilføje DIMM-hukommelsesmoduler
HP Secure High-Performance-harddisk
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Sikkerhed
HP Trusted Platform Module til kryptering af alle data, der passerer igennem printeren
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Kontrolpaneldisplay og indtastning
4-linjers grafisk display med tastatur med 10 taster
Ikke understøttet
ConstantView-kontrolpanel med farveberøringsskærm
Ikke understøttet
Ikke understøttet
Udskriv
Udskriver 50 sider pr. minut (ppm) på papir i A4-format og 52 ppm pr. minut på papir i Letter-format
M604n
M604dn
Udskriver 56 sider i minuttet (ppm) på papir i A4-format og 58 ppm på papir i Letter-format
M605n
M605dn
M605x
Udskriver 63 sider i minuttet (ppm) på papir i A4-format og 65 ppm på papir i Letter-format
M606dn
M606x
Lettilgængelig USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)

Understøttede operativsystemer

Følgende oplysninger gælder for produktspecifikke Windows PCL 6- og OS X-printerdrivere og for den medfølgende softwareinstallations-cd.
Windows: HP-softwareinstallations-cd'en installerer “HP PCL.6” eller “HP PCL 6” version 3-driveren, afhængigt af Windows-operativsystemet, samt yderligere software, når det fulde softwareinstallationsprogram benyttes. Download "HP PCL-6" version 4-printerdriveren fra printersupportwebstedet for denne printer: www.hp.com/support/ljM604, www.hp.com/support/ljM605, www.hp.com/support/ljM606.
Mac-computere og OS X: Mac-computere og mobile Apple-enheder er understøttet på denne printer. OS X-printerdriveren og printerværktøjet er tilgængelige som download fra hp.com og er muligvis også tilgængelige via Apples Softwareopdatering. HP-installationsprogrammet til OS X er ikke inkluderet på den medfølgende cd. Følg disse trin for at downloade OS X-installationsprogrammet:
  1. Vælg Supportindstillinger, og vælg derefter Drivere, software og firmware under Downloadindstillinger.
  2. Klik på operativsystemversionen, og klik derefter på knappen Download.
Operativsystem
Installeret driver
Bemærkninger
Windows® XP SP3, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL.6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Brug UPD-drivere til 64-bit operativsystemer.
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows XP i april 2009. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede XP-operativsystem.
Windows Vista®, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL.6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Brug UPD-drivere til 64-bit operativsystemer.
Windows Server 2003 SP2, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL.6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Brug UPD-drivere til 64-bit operativsystemer.
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows Server 2003 i juli 2010. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede Server 2003-operativsystem.
Windows 7 SP1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows 8 RT-support leveres via Microsoft IN OS Version 4, 32-bit driveren.
Windows 8,1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows 8,1 RT-support leveres via Microsoft IN OS Version 4, 32-bit driveren.
Windows Server 2008 SP2, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL.6" installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren
Det komplette installationsprogram understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows Server 2008 SP2, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows Server 2012, 64-bit
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke Windows Server 2012, men "HP PCL 6" version 3 og "HP PCL-6" version 4 printerspecifikke printerdrivere understøtter det.
Download driveren fra HP's websted, og brug værktøjet Tilføj printer i Windows til at installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-bit
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke Windows Server 2012, men de printerspecifikke printerdrivere "HP PCL 6" og "HP PCL-6" version 4 understøtter det.
Download driveren fra HP's websted, og brug værktøjet Tilføj printer i Windows til at installere den.
OS X 10.7 Lion, OS X 10.8 Mountain Lion og OS X 10.9 Mavericks
OS X-printerdriveren og printerværktøjet er tilgængelige som download fra hp.com og er muligvis også tilgængelige via Apples Softwareopdatering. HP-installationsprogrammet til OS X er ikke inkluderet på den medfølgende cd.
Til OS X skal du downloade det komplette installationsprogram fra supportwebstedet for denne printer.
  1. Vælg Supportindstillinger, og vælg derefter Drivere, software og firmware under Downloadindstillinger.
  2. Klik på operativsystemversionen, og klik derefter på knappen Download.
bemærk:
Hvis du ønsker at få vist en liste over understøttede operativsystemer, skal du gå til www.hp.com/support/ljM604, www.hp.com/support/ljM605, www.hp.com/support/ljM606 med HP's komplette hjælp til printeren.
bemærk:
Hvis du vil have yderligere oplysninger om klient- og serveroperativsystemer og om HP UPD PCL6-, UPD PCL 5- og UPD PS-driverunderstøttelse til denne printer, skal du gå til www.hp.com/go/upd. Under Yderligere oplysninger skal du klikke på Link til understøttede produkter.

Mobile udskriftsløsninger

Printeren understøtter følgende software til mobil udskrivning:
  • HP ePrint-software
    bemærk:
    HP ePrint Software understøtter følgende operativsystemer: Windows 7 SP 1 (32-bit og 64-bit), Windows 8 (32-bit og 64-bit), Windows 8.1 (32-bit og 64-bit) samt OS X-versionerne 10.6 Snow Leopard, 10.7 Lion, 10.8 Mountain Lion, og 10.9 Mavericks.
  • HP ePrint via e-mail (kræver, at HP Web Services er aktiveret, og at printeren registreres med HP Connected)
  • HP ePrint-app (tilgængelig til Android, iOS og Blackberry)
  • ePrint Enterprise-app (understøttes på alle printere med ePrint Enterprise Server-software)
  • HP Home and Biz-app (tilgængelig til Symbian-/Nokia-enheder)
  • Google Cloud Print 1.0 (kræver, at printeren registreres med HP Connected og derefter registreres med Google Cloud)
  • AirPrint
  • Android Printing

Printermål

De følgende illustrationer viser printernes mål, som de sælges, for ind- og udbakketilbehøret og for en række eksempelkonfigurationer af printeren i kombination med det valgfrie tilbehør.

Printernes mål som solgt

Mål for n-modellerne
Figur : Mål for n-modellerne
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
1. Højde
399 mm
574 mm
2. Dybde
451 mm
754 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vægt
22,6 kg
Mål for dn-modellerne
Figur : Mål for dn-modellerne
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
1. Højde
399 mm
574 mm
2. Dybde
537 mm
840 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vægt
25,9 kg
Mål for x-modellerne
Figur : Mål for x-modellerne
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
1. Højde
521 mm
695 mm
2. Dybde
537 mm
840 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vægt
32,5 kg

Mål for tilbehør til indbakke og udbakke

Mål for 1 x 500-arks papirfremfører
Figur : Mål for 1 x 500-arks papirfremfører
1. Højde
121 mm
2. Dybde
Bakke lukket: 448 mm
Bakke åben: 864 mm
3. Bredde
415 mm
Vægt
6,7 kg
Mål for indbakken med høj kapacitet til 1.500 ark
Figur : Mål for indbakken med høj kapacitet til 1.500 ark
1. Højde
264 mm
2. Dybde
Dæksel lukket: 448 mm
Dæksel åbent: 902 mm
3. Bredde
415 mm
Vægt
13 kg
Mål for stableren
Figur : Mål for stableren
1. Højde
304 mm
2. Dybde
430 mm
3. Bredde
378 mm
Vægt
3,2 kg
Hæfteenhedens/stablerens mål
Figur : Hæfteenhedens/stablerens mål
1. Højde
371 mm
2. Dybde
430 mm
3. Bredde
387 mm
Vægt
4,2 kg
Mål for postkassen med 5 bakker
Figur : Mål for postkassen med 5 bakker
1. Højde
522 mm
2. Dybde
Bagdæksel lukket: 306 mm
Bagdæksel åbent: 589 mm
3. Bredde
353 mm
Vægt
7,0 kg
Mål for printerfoden
Figur : Mål for printerfoden
1. Højde
114 mm
2. Dybde
653 mm
3. Bredde
663 mm
Vægt
13,6 kg

Mål for eksempelkombinationer af printerne og det valgfrie tilbehør

De følgende oplysninger gælder for eksempler på forskellige kombinationer af printeren og tilbehøret. Der er adskillige andre mulige kombinationer. Brug oplysningerne for det forskellige tilbehør til at beregne målene for andre kombinationer.

Kombination 1

Inkluderer printeren plus følgende tilbehør:
  • Én 1 x 500-arks papirfremfører
  • Højkapacitetsbakke til 1.500 ark
  • Udskriftstilbehør til stabler
Mål for Kombination 1
Figur : Mål for Kombination 1
Printer og tilbehør lukket
Printer og tilbehør helt åben(t)
1. Højde
1089 mm
1089 mm
2. Dybde
537 mm
902 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vægt
48,7 kg

Kombination 2

Inkluderer printeren plus følgende tilbehør:
  • Én 1 x 500-arks papirfremfører
  • Højkapacitetsbakke til 1.500 ark
  • Hæfteenhed/stabler til udskriftstilbehør
Mål for Kombination 2
Figur : Mål for Kombination 2
Printer og tilbehør lukket
Printer og tilbehør helt åben(t)
1. Højde
1156 mm
1156 mm
2. Dybde
537 mm
902 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vægt
49,7 kg

Kombination 3

Inkluderer printeren plus følgende tilbehør:
  • Én 1 x 500-arks papirfremfører
  • Højkapacitetsbakke til 1.500 ark
  • Postkasse med 5 bakker til udskriftstilbehør
Mål for Kombination 3
Figur : Mål for Kombination 3
Printer og tilbehør lukket
Printer og tilbehør helt åben(t)
1. Højde
1367 mm
1367 mm
2. Dybde
537 mm
1468 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vægt
52,5 kg

Strømforbrug, elektriske specifikationer og akustisk støj

Strømforbrug

Strømforbrug (gennemsnitligt, i watt) 1, 2, 3
Printerserie4
Udskrivning
Dvale
Auto fra/Vækning ved LAN
Auto fra/Manuel til
Fra
HP LaserJet Enterprise M604
720 W
3,9 W
0,7 W
Mindre end 0,1 W
Mindre end 0,1 W
HP LaserJet Enterprise M605
840 W
3,7 W
0,7 W
Mindre end 0,1 W
Mindre end 0,1 W
HP LaserJet Enterprise M606
870 W
3,7 W
0,7 W
Mindre end 0,1 W
Mindre end 0,1 W
1Værdierne kan ændres.
2Den registrerede strøm er den højeste, målte værdi for alle printermodeller ved hjælp af standardstrømspændinger.
3Standardtiden fra klartilstand til dvaletilstand = 1 minut
4Hastigheden er: M604 – 50 sider pr. minut for A4-format og 52 sider pr. minut i Letter-format; M605 – 55 sider pr. minut for A4-format og 58 sider pr. minut i Letter-format; M606 – 62 sider pr. minut for A4-format og 65 sider pr. minut i Letter-format.

Elektriske specifikationer

110 volt indgangsspænding: 100 til 127 V vekselstrøm (+/- 10 %), 50/60 Hz (+/-3 Hz)
220 volt indgangsspænding: 220 til 240 V vekselstrøm (+/- 10 %), 50/60 Hz (+/-3 Hz)
  advarsel:
Strømkravene er baseret på det land/område, hvor produktet sælges. Konverter aldrig driftsspændinger. Dette vil beskadige produktet og gøre produktets garanti ugyldig.

Akustisk støj

HP LaserJet Enterprise M6041
Lydeffektniveau
Udskrivning (50 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LWAd = 7,1 Bel (A) [71 dB(A)]
LWAd = 4,2 Bel (A) [42 dB(A)]
Lydtryksniveau (SPL) – Bystander-position
Udskrivning (50 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LpAm = 56 dB(A)
LpAm = 28 dB(A)
1Akustiske værdier kan ændres. Konfiguration testet: HP LaserJet Enterprise M604dn, udskrivning på papir i A4-format ved 50 sider pr. minut i simplekstilstand.
HP LaserJet Enterprise M6051
Lydeffektniveau
Udskrivning (56 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LWAd = 7,1 Bel (A) [71 dB(A)]
LWAd = 4,2 Bel (A) [42 dB(A)]
Lydtryksniveau (SPL) – Bystander-position
Udskrivning (56 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LpAm = 56 dB(A)
LpAm = 27 dB(A)
1Akustiske værdier kan ændres. Konfiguration testet: HP LaserJet Enterprise M605x, udskrivning på papir i A4-format ved 56 sider pr. minut i simplekstilstand.
HP LaserJet Enterprise M6061
Lydeffektniveau
Udskrivning (63 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LWAd = 7,1 Bel (A) [71 dB(A)]
LWAd = 4,2 Bel (A) [42 dB(A)]
Lydtryksniveau (SPL) – Bystander-position
Udskrivning (63 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LpAm = 56 dB(A)
LpAm = 27 dB(A)
1Akustiske værdier kan ændres. Konfiguration testet: HP LaserJet Enterprise M606x, udskrivning på papir i A4-format ved 63 sider pr. minut i simplekstilstand.

Område for driftsmiljø

Specifikationer for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
15 til 30 °C
15° til 32°C
Relativ fugtighed
10 % til 80 % relativ luftfugtighed (RH)
5-90 % relativ luftfugtighed
Højde
Ikke relevant
0-3.048 m