• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-printere - Indstilling og brug af HP ePrint

Dette dokument gælder for webaktiverede HP-printere, der understøtter HP ePrint.
HP ePrint er en sikker cloud-baseret tjeneste, som lader dig udskrive overalt med en aktiv internetforbindelse. Det dokument eller foto, du vil udskrive direkte til printeren, skal du blot sende via e-mail.
Trin 1: Kontrollér konfigurationskravene for HP ePrint
Før du konfigurerer din printer på HP ePrint, skal du kontrollere, at printeren opfylder følgende krav. Hvis printeren ikke opfylder kravene, kan printeren ikke bruge HP ePrint.
  bemærk:
Hvis du tilslutter din printer med et USB-kabel, fungerer HP ePrint ikke.
  1. Kontrollér, at printeren understøtter HP ePrint.
    Kig efter HP ePrint-logo, -knap eller -ikon på printerens kontrolpanel.
    Eksempler på HP ePrint-logoet
    Billede: HP ePrint-logo.
    Billede: HP ePrint-logo.
    Hvis din printers kontrolpanel ikke har en knap eller et ikon, skal du gå til menuen Opsætning af webtjenester, Netværksopsætning eller Trådløse indstillinger for at finde menupunktet Webtjenester, afhængigt af din printermodel.
    Hvis du ikke er sikker på, om din printer er understøttet, skal du gå til Mobile udskrivningsløsninger, der er kompatible med HP-printere.
  2. Sørg for, at din computer er sluttet til et kablet (Ethernet-) netværk eller et trådløst netværk med en aktiv internetforbindelse.
  3. Sørg for, at din computer er tilsluttet internettet.
    • Hvis din printer er tilsluttet via en kablet (Ethernet-) forbindelse, skal du kontrollere kablet og lysene på printerens Ethernet -port. Når kablet er tilsluttet, skal det grønne lys konstant lyse, og det orange aktivitetslys skal blinke.
    • Hvis din printer er tilsluttet med en trådløs forbindelse, skal du sikre, at den trådløse funktion er slået til, og at printeren er sluttet til samme netværk som din computer.
      Nogle printere har et trådløs-ikon og en blå lampe på printerens kontrolpanel. Kontrollér, at denne indikator er tændt og ikke blinker.
Trin 2: Aktivering af webtjenester
Aktivering af webtjenester via printerens kontrolpanel eller den integrerede webserver (EWS) gør det muligt for din printer til at kommunikere sikkert via internettet med webtilsluttede udskrivningstjenester, såsom HP ePrint. Læs afsnittet, der passer til typen af dit printerkontrolpanel, vedrørende trin til aktivering af webtjenester.
  bemærk:
Webtjenester skal være aktiveret, og regelmæssige firmwareopdateringer er påkrævet for at bruge HP ePrint.
Trin 3: Find printerens emailadresse
Når du aktiverer webtjenester, skal du vente på at printeren udskriver siden Få det meste ud af din Printer eller Vigtige punkter for opsætning af din printer. Informationssiden indeholder oplysninger om webtjenester og indeholder enten printerens emailadresse eller printerens kravkode.
Det kan hænde, at der er en forsinkelse ved udskrivning af informationssiden. Hvis du har aktiveret webtjenesterne, men siden ikke udskrives, skal du vente 5-10 minutter. Hvis siden stadig ikke udskrives, skal du deaktivere webtjenesterne og derefter genaktivere dem for at få en informationsside.
Find printeremailadressen på informationsarket, og fortsæt derefter til næste trin.
Figur : Eksempel på en printerkravkode fra informationssiden
Billede: Eksempel på en kravkode til en printer på informationssiden.
Hvis en printeremailadresse ikke vises på informationssiden, er printeremailadressen printerkravkoden foruden @hpeprint.com. For eksempel, 87ajush35evfl@hpeprint.com.
Trin 4: Udskrivning med HP ePrint
HP ePrint-tjenesten håndterer udskriftsjob ved at sende dokumenter og fotos sikkert til printeren via email. Du kan sende udskriftsjob fra din computer, bærbare computer, din tablet eller smartphone, så længe du har en aktiv internetforbindelse og en emailkonto.
Sørg for at gennemgå de følgende HP ePrint email-krav, før du udskriver:
  • Indtast printeremailadressen i Til: feltet.
    Hvis der er yderligere emailadresser i samme felt som printerens emailadresse, annullerer HP ePrint-serveren udskriftsjobbet. For yderligere modtagere, indtast emailadressen i Cc: feltet.
  • Indtast et emne i emnelinje. En tom email-emnelinje kan forårsage at HP ePrint-serveren annullerer udskriftsjobbet.
    Email-emnelinjer bliver ikke udskrevet.
  • Den samlede størrelse af emailen skal være 10 MB eller mindre, herunder vedhæftede filer.
  • Ikke mere end 10 vedhæftninger pr. email-udskriftsjob.
  • Følgende er understøttede dokumentfiltyper: tekst (.txt), PDF, HTML, Microsoft Word (.doc og .docx), Microsoft PowerPoint (.ppt og .pptx) og Microsoft Excel (.xls og .xlsx).
  • Følgende er understøttede billedfiltyper: .bmp, .gif, .jpg, .png og .tiff.
  • Fotos skal have en vandret og lodret opløsning på 100 pixels eller højere.
  • Digitalt underskrevne, krypterede, eller adgangskodebeskyttede dokumenter er ikke understøttet af HP ePrint.
  • OpenOffice-filer er ikke understøttet af HP ePrint.
  • Dupleksudskrivning (udskrivning på begge sider af siden) er ikke understøttet af HP ePrint.
  • Du kan ikke udskrive vedhæftninger uden også at udskrive emailen.
  • Tidsstempler fra HP ePrint-serveren viser ikke nøjagtigt hvornår udskriftsjobbet blev oprettet eller udskrevet.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå følgende liste over ofte stillede spørgsmål om opsætning og brug af HP ePrint-tjenester.