• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP printere - Opsætning af en HP Connected-konto

Dette dokument gælder for HP-printere, der understøtter webbaserede udskrivningstjenester til HP Connected.
HP Connected understøtter webbaserede udskrivningstjenester, herunder HP ePrint-cloudprint, HP Instant Ink delivery-tjenester og HP Printer Apps. For at finde ud af, om dit land/område understøtter HP Connected, skal du gå til HP Connected, og derefter klikke på landet/området og sproget. I rullemenuen, skal du finde dit land/område og sprog.
Brug dette dokument til at lære, hvordan du tilføjer en printer til HP Connected, og se de ofte stillede spørgsmål (FAQ'er) om brugen af webtilsluttede udskrivningstjenester.
Hvis du har registreret dig hos HP Connected under den første printeropsætning, kan din printer allerede være konfigureret på hjemmesiden. Gå til HP Connected, log ind på din konto og klik derefter på fanen Mine printere.
Trin 1: Kontroller HP Connected opsætningskrav
Før du går i gang med opsætningen af din printer på HP Connected, skal du kontrollere, at printeren understøtter webtilsluttede udskrivningstjenester, og at printeren er tilsluttet et netværk med en aktiv internetforbindelse.
  bemærk:
Hvis din printer ikke opfylder alle følgende krav, kan du ikke bruge HP Connected og webtilsluttede udskrivningstjenester.
  • Bekræft, at dit land/region understøttes: Gå til HP Connected, og klik derefter på land/region og sprog. I rullemenuen skal du finde dit land/region og sprog.
    Hvis du ikke kan finde dit land/område på listen, understøttes HP Connected ikke i dit land/område.
  • Bekræft, at din printer understøtter HP ePrint: Se efter et HP ePrint-logo, en knap eller -ikon på printerens kontrolpanel.
    Eksempler på HP ePrint-logoet
    HP ePrint-logo.
    HP ePrint-logo.
    Hvis dit printerkontrolpanel ikke har en knap eller et ikon for HP ePrint, eller du er usikker på, om din printer er understøttet, skal du gå til Mobile udskrivningsløsninger der er kompatible med HP-printere for at se om din printer understøtter HP ePrint.
  • Bekræft, at computeren er tilsluttet: Sørg for, at computeren er sluttet til et kablet (Ethernet-) netværk eller et trådløst netværk med en aktiv internetforbindelse.
  • Bekræft, at printeren er tilsluttet: Sørg for, at printeren er sluttet til et kablet (Ethernet-) netværk eller et trådløst netværk med en aktiv internetforbindelse.
      bemærk:
    Hvis du tilslutter din printer med et USB-kabel, fungerer webbaserede udskrivningstjenester ikke.
    • Hvis din printer er tilsluttet det kabelforbundne netværk, skal du kontrollere kablet og indikatorerne på printerens Ethernet-port . Når kablet er tilsluttet, skal det grønne lys lyse konstant, og det orange aktivitetslys skal blinke.
    • Hvis din printer er tilsluttet med en trådløs forbindelse, skal du sikre, at den trådløse funktion er slået til, og at printeren er sluttet til samme netværk som din computer.
      Nogle printere har et trådløs-ikon og en blå indikator på printerens forside. Hvis printeren har en blå indikator, og indikatoren er tændt og ikke blinker, er din printer sluttet til et trådløst netværk.
Trin 2: Aktivering af webtjenester
Aktivering af webtjenester gør det muligt for din printer at kommunikere sikkert via internettet med webbaserede udskrivningstjenester, såsom HP ePrint og Instant Ink, hvor det er muligt. Læs afsnittet, der passer til din printers kontrolpaneltype for at se trinene for aktivering af webtjenester.
  bemærk:
For at bruge webtilsluttede udskrivningstjenester skal webtjenester være aktiveret, og det er påkrævet at gennemføre regelmæssige firmwareopdateringer.
Trin 3: Få printerens autorisationskode
Når du aktiverer webtjenester, skal du vente på at printeren udskriver siden Få det meste ud af din Printer eller Vigtige punkter for opsætning af din printer. Det kan hænde, at der er en forsinkelse ved udskrivning af informationssiden. Hvis siden ikke udskrives efter 5-10 minutter, skal du slukke for webtjenester, og derefter tænde for webtjenester igen, for at få en ny informationsside. Informationssiden indeholder oplysninger om webtjenester og indeholder printerens kravkode, som er påkrævet for at føje din printer til HP Connected.
  bemærk:
Printerens autorisationskode er gyldig i 24 timer. Hvis koden udløber, skal du gentage disse trin for at få en ny kode.
Find printerens kravkode på siden, og fortsæt derefter til næste trin.
  • Hvis informationssiden anfører en streng af tal og bogstaver, som f.eks abc234vbn3434, er dette printerens kravkode.
  • Hvis informationssiden viser en e-mailadresse, såsom abc234vbn3434@hpeprint.com, er printerens kravkode det nummer og de tegn, der står før @hpeprint.com. For eksempel ville abc234vbn3434 være printerens kravkode.
  • Hvis informationssiden anfører din aktuelle HP ePrint-mailadresse, som f.eks. myeprint@hpeprint.com, er din HP Connected-konto allerede sat op og kædet sammen med din printer. Gå til trinet for Opsætning af webtilsluttede udskrivningstjenester.
Figur : Eksempel på en autorisationskode på informationssiden
Eksempel på en autorisationskode på informationssiden.
Trin 4: Brug autorisationskoden til at tilføje din printer til HP Connected
Registrer dig eller log ind på din HP Connected-konto og tilføj printeren ved hjælp af autorisationskoden.
  1. Gå til HP Connected, klik på Registrering for at oprette en ny konto, eller Log på en eksisterende konti.
    Figur : Registrer dig eller log ind på din HP Connected-konto
    Registrer dig eller log ind på din HP Connected-konto.
  2. På fanen Mine printere skal du klikke på knappen Tilføj en printer.
  3. Indtast printerens autorisationskode, der blev fundet på informationssiden, klik på Tilføj, og klik derefter på OK.
      advarsel:
    Kontrollér, at du indtaster printerens kravkode nøjagtig, som den vises, eller du vil måske se få en "Ugyldig kode"-meddelelse.
    Figur : Indtaster autorisationskoden og klikker Tilføj
    Indtaster autorisationskoden og klikker Tilføj.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste en brugerdefineret emailadresse til din printer, til én der er lettere at huske, og klik derefter på Gem.
    Figur : Indtastning af en brugerdefineret emailadresse til printeren
    Indtastning af en brugerdefineret emailadresse til printeren
  5. Hvis du har oprettet en ny HP Connected-konto, skal du bekræfte din konto.
    HP Connected-serveren sender en e-mail til den e-mail-konto du brugte under registreringen. Åbn e-mailen og følg derefter vejledningen på skærmen for at fuldføre kontobekræftelsen.
    Hvis du ikke modtager en e-mail med bekræftelse inden for et par minutter, skal du kigge i din email spam-mappe.
Trin 5: Opsætning af webtilsluttede udskrivningstjenester
Efter tilføjelse af en printer på HP Connected kan du konfigurere og bruge HP ePrint, HP Printer Apps og HP Instant Ink-tjenesterne (afhængigt af printermodel og land/område). Vælg en af tjenesterne nedenfor for at få at vide, hvordan man konfigurerer tjenesterne på din printer.
Ofte stillede spørgsmål (FAQ'er)
Gennemgå følgende liste over ofte stillede spørgsmål om webtilsluttede udskrivningstjenester, anskaffelse af en printerkode og administration af en printer på HP Connected.