HP Connected - Lær om printhistorik i HP Connected

Indledning
HP Connected registrerer hvert udskriftsjob du og eventuelle tilladte afsendere har udskrevet via din ePrint emailadresse i de sidste 30 dage.
Hvis du har sendt et ePrint udskriftsjob fra din primære registreret e-mailadresse (den autoriserede adresse forbundet med din HP Connected konto) eller fra andre e-mail-adresser, som du autoriseret til at sende udskriftsjob fra, kan du downloade den, gennemse det, og få viist et eksempel på det, dele den via e-mail, genudskrive den eller slette den.
  bemærk:
Hvis udskriftsjobbet blev sendt af en autoriseret bruger i din Tilladte afsendere, kan du kan se en fortegnelse over det i printhistorikken, men ikke kan foretage nogen handlinger, udover at slette udskriftsjobbet.