HP Connected - Administration af tilladte afsendere for HP ePrint

Dette dokument gælder for webaktiverede HP-printere, der understøtter HP ePrint.
Når du tilføjer en printer til din HP Connected-konto, kan alle, som kender printerens e-mail-adresse udskrive via din webaktiverede HP-printer. Funktionen ePrint-adgang kontrollerer, hvilke e-mailadresser der kan udskrive fra din printer, og mindsker risikoen for uønskede udskrifter.
For at administrere tilladte afsendere skal printeren være konfigureret på din HP Connected-konto. Gå til Brug din printer med HP Connected for at få flere oplysninger.
  1. Log ind på din HP Connected-konto på HP Connected.
    Mine printere åbnes og viser dine tilsluttede printere.
  2. Find den printer, du vil ændre adgang til, og klik derefter på Skift indstillinger.
  3. Under ePrint indstillinger skal du klikke på Adgang til ePrint og derefter vælge Tilladt.
    Vælg Tilladt for at administrere tilladte afsendere
  4. I tekstfeltet skal du indtaste de e-mailadresser, du vil give tilladelse, og klik derefter på Tilføj. Hvis du vil tilføje flere e-mailadresser, skal du tilføje hver e-mailadresse separat.
    Den e-mailadresse, du har tilføjet, vises under tekstboksen.
    Tilladte afsendere vises under tekstboksen