HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Grundlæggende tip til fejlretning

Grundlæggende tip til fejlretning
Enkle problemer som smuds på scannerstrimlerne eller løse kabler kan medføre, at scanneren laver slørede scanninger, ikke fungerer, som den skal, eller ikke virker overhovedet. Når du kommer ud for scanningsproblemer, skal du altid kontrollere følgende.
  • Hvis scanningerne er slørede, skal du kontrollere, om scannerstrimlerne inde i scannerens dokumentføder er beskidte. Hvis det er tilfældet, skal du rengøre scannerstrimlerne.
    Hvis du scanner et dokument, der skal analyseres ved hjælp af optisk tegngenkendelse (OCR), skal du sørge for, at det originale dokument er tydeligt nok til at blive analyseret.
  • Sørg for, at USB- og strømkablerne sidder forsvarligt fast i deres respektive stik bag på scanneren, og at strømkablet er sat i en stikkontakt eller et overspændingsbeskyttet strømudtag, som virker.
  • Kontroller, at scanneren ikke er blevet slukket automatisk. Hvis dette er tilfældet, skal du trykke på afbryderknappen () for at tænde for scanneren.
      bemærk:
    Du kan ændre indstillingen for automatisk slukning på fanen indstillinger i HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner).
  • Kontroller, at der er strøm på scanneren.
    • Kontroller, at den grønne lysdiode/indikator på strømforsyningskabinettet lyser.
    • Hvis den grønne lysdiode/indikator ikke lyser, skal du kontrollere, at stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag, som netledningen er sat i, er tændt.
    • Hvis der er tændt på stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag, men den grønne indikator stadig ikke lyser, kan strømforsyningen være defekt. Kontakt www.hp.com/support for at få hjælp.
  • Hvis fejlmeddelelsen Scanner not found (Scanneren blev ikke fundet) vises, når du forsøger at bruge scanneren, skal du slukke scanneren, vente 30 sekunder og så tænde for scanner igen. Hvis meddelelsen stadig vises, kan det være nødvendigt at nulstille scanneren.
  • Hvis du har tilsluttet scanneren til computeren via en USB-hub eller en USB-port foran på computeren, skal du tilslutte scanneren til en USB-port bag på computeren i stedet for.
  • Sørg for, at scannerens knapper er aktiverede.
  • Sluk scanneren, vent 30 sekunder, og tænd den igen.
  • Sørg for, at låget til dokumentføderen er lukket.
  • Genstart computeren.
Hvis du fortsat har problemer, er din HP-scanningssoftware, din firmware eller dine tilknyttede drivere muligvis forældede eller ødelagte. På www.hp.com/support kan du finde software, firmware og driveropdateringer til scanneren.