HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Energioplysninger

Energioplysninger
Udskrivnings- og billedbehandlingsenheder fra HP, som er mærket med ENERGY STAR®-logoet, opfylder U.S. Environmental Protection Agencys ENERGY STAR-specifikationer for billedbehandlingsudstyr. Følgende mærke findes på billedbehandlingsprodukter, der opfylder ENERGY STAR-kravene:
Figur : Energy Star-ikonet
Der er flere oplysninger om ENERGY STAR-mærkede billedbehandlingsprodukter og -modeller på: http://www.hp.com/go/energystar