• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP og Compaq stationære pc'ere - Fejl: CMOS-kontrolsummen dårlig

Dette dokument vedrører stationære computere fra HP og Compaq.
En af følgende fejlmeddelelser vises, når computeren startes:
  • BIOS ROM-kontrolsumfejl
  • System CMOS-kontrolsum dårlig - standardkonfiguration bruges
    Tryk på <F1> for at fortsætte, <F2> for opsætning
  • CMOS-kontrolsummen dårlig
    Tryk på tasten F2 for at køre SETUP
    Tryk F1 for at indlæse standardværdier og fortsætte
  • CMOS-kontrolsumfejl - standardindlæst
Fejlen, der vises, afhænger af typen BIOS, der bruges. Nogle af disse fejltilstande indikerer, at en Basic Input/Output Systemtst (BIOS) mislykkedes.
Der er to primære årsager til, at en BIOS-test er mislykket:
  • Batteriet på bundkortet har mistet muligheden for at levere strøm. Systemet klokkeslæt og dato er også berørt af lavt batteriniveau.
  • BIOS er opdateret "forkert". Det kan ske, hvis strømmen mistes, mens der foretages opdatering af BIOS, eller når BIOS er opdateret med en opdatering, som ikke blev downloadet fra HP, eller når en bestemt virus eller et skadeligt program ændrer i BIOS-dataene.
Brug en af de følgende afsnit for at afhjælpe fejlen.
Klik på den relevante BIOS-version eller plustegnet (+) for at udvide oplysningerne.