Bærbare pc'er fra HP - Aktivering eller deaktivering af baggrundsbelyst tastatur

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP med baggrundsbelyst tastatur.
Hvis din bærbare computer har et bagbelyst tastatur, er der en særlig tast på tastaturet til at slå lyset til og fra. Brug baggrundsbelysningen i situationer med svag belysning.
bemærk:
Ikke alle bærbare HP-computere har et baggrundsbelyst tastatur. Se produktspecifikationerne for din bærbare computermodel for at kontrollere, om den er udstyret med baggrundsbelyst tastatur.
For at tænde eller slukke det baggrundsbelyste tastatur skal du trykke på tasten F5. Hvis baggrundsbelysningsikonet ikke er på tasten F5, kan du finde tasten for baggrundsbelyst tastatur på rækken med funktionstaster. Det kan være nødvendigt at trykke på tasten fn (funktion) på samme tid for at aktivere baggrundsbelysningstasten.
Tasten for baggrundsbelyst tastatur og fn-taster er fremhævet

Ofte stillede spørgsmål