• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP bærbare pc'er - Aktivering eller deaktivering af bagbelyst tastatur

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP med bagbelyst tastatur.
Hvis din bærbare computer har et bagbelyst tastatur, er der en særlig tast på tastaturet til at slå lyset til og fra. Det er bedst at bruge bagbelysningen når lyset er dæmpet.
De følgende serier af bærbare computere indeholder modeller, der har bagbelyste tastaturer.
  • HP Envy bærbare pc'er
  • HP Spectre bærbare pc'er
  • HP Pavilion dv serierne af bærbare computere (dv4, dv5, dv6, dv7)
For at kontrollere om din specifikke model har et bagbelyst tastaturet, skal du kontroller tasten f5 for at se, om tasten for bagbelyst tastatur findes.
For at tænde eller slukke det bagbelyste tastaturet, skal du trykke på tasten f5 .
Figur : F5 tasten - tast for bagbelyst tastatur
F5 tasten - tast for bagbelyst tastatur
Andre bærbare computere
For andre ældre bærbare computere med bagbelyst tastatur, skal du prøve en af de følgende metoder, afhængigt af modellen, for at slå bagbelyst tastatur til eller fra.
  • Hvis mellemrumstasten har et tastatur-ikon på venstre side, skal du trykke på og holde tasten fn nede og derefter trykke på mellemrumstasten én gang.
  • Tryk på tasten f12.
  • Tryk på tasten f5.
  • Tryk på den særlige tast der er dedikeret til at tænde og slukke for det bagbelyste tastatur.
    Figur : Dedikeret tast for det bagbelyste tastatur