HPs bærbare pc'er - Test af webkamera med YouCam (Windows 10, 8, 7)

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP med Windows 10, Windows 8 eller Windows 7.
Udfør disse trin for at teste og fejlfinde kamera- og videokompatibiliteten af et webkamera, ved hjælp af Cyberlink YouCam.
Åbning af YouCam
For at teste webkameraet med Cyberlink YouCam, skal du åbne applikationen.
  1. I Windows, skal du søge efter og åbne YouCameller klikke på ikonet YouCam på skrivebordet.
  2. Hvis YouCam ikke vises i listen over søgeresultater, skal du downloade og installere den seneste version af softwaren fra webstedet CyberLink YouCam (på engelsk).
  3. Når programmet startes, vises webkamerabilledet på skærmen.
Hvis YouCam åbnes, og der vises et billede på skærmen, skal du gå videre til næste afsnit for at fortsætte med at teste.
Test af webkameraet ved optagelse og afspilning af en video
For at bekræfte, at webkameraet fungerer korrekt, skal du bruge YouCam-softwaren til at optage en video ved at udføre følgende trin:
  1. Klik på videokameraikonet på værktøjslinjen.
  2. Klik på optag for at starte optagelsen.
  3. Lad YouCam optage i et par sekunder, klik derefter på stop for at stoppe optagelsen.
      bemærk:
    Knappen stop viser kun på værktøjslinjen, når du starter en optagelse.
  4. For at få vist videoklippene, skal du dobbeltklikke på miniaturebilledet i bundpanelet.
  5. For at slette videoklippet, skal du højreklikke på miniaturebilledet i bundpanelet og vælge Slet valgt medie.
Test webkameraet ved at tage et billede
Følg disse trin for at tage et billede:
  1. Klik på programikonet på værktøjslinjen.
  2. Tryk på udløseren for at tage billedet.
  3. For at få vist billedet, skal du klikke på det miniaturebillede i bundpanelet.
  4. For at slette billedet, skal du højreklikke på miniaturebilledet i bundpanelet og vælge Slet valgt medie.
Fejlmeddelelse vises ved åbning af YouCam
YouCam-programmet åbner muligvis ikke eller viser måske en fejlmeddelelse, der ser ud som følger:
Kan ikke oprette forbindelse til videoenheden (USB-videoenhed).
Du bedes vælge en anden optageenhed via Indstillinger eller lukke eventuelle programmer, der bruger denne videoenhed og genstarte YouCam.
Følg disse trin for at løse fejlmeddelelsen.
  bemærk:
Kun ét program ad gangen kan bruge webkameradriveren. Du kan f.eks. ikke åbne og bruge YouCam, mens du deltager i en videokonference med et onlinemeddelelsesprogram. Hvis der er eventuelle sekundære videoapplikationer åbne på din computer, skal du lukke dem for at fortsætte med at teste.
Trin 1: Verificering af webkamerahardwaren i Enhedshåndtering
  1. I Windows skal du søge efter og åbne Enhedshåndtering.
  2. I Enhedshåndtering skal du dobbeltklikke på billedenheder.
  3. Kontrollér, at dit webkamera- eller videoenhed vises under billedenheder. Hvis webkameraet findes, skal du gå til Opdatering af webkameradriveren. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fortsætte til næste trin.
    Figur : Enhedshåndtering
    Enhedshåndtering
  4. Hvis der ikke vises noget webkamera- eller en videoenhed, vælg Billedenheder og Søg efter hardwareændringer for at scanne efter webkamera- eller videoenheden.
      bemærk:
    Hvis der ikke findes hardware efter scanningen, kan der være et problem med webkamerahardwaren. Kontakt HP for hjælp ved at benyttet fanen Kontakt HP øverst på denne side.
  5. Hvis et webkamera- eller videoenhed findes, skal du højreklikke på enheden og vælge Aktivér.
  6. Åbn YouCam for at se, om programmet åbnes med det valgte webkamera. Hvis dette ikke løste problemet, skal du gå til trin 2.
Trin 2: Opdatér webkameradriveren
  1. Kontrollér, at der er oprettet forbindelse til internettet.
  2. I Enhedshåndtering skal du dobbeltklikke på billedenheder.
  3. Højreklik på dit webkamera eller video-enhed, og derefter vælge Opdatér driversoftware.
  4. I vinduet Opdatering af driver vælg Søg automatisk efter opdateret driversoftware.
    Figur : Vinduet Opdater driversoftware
    Vinduet Opdater driversoftware
  5. Når meddelelsen, Windows har opdateret driversoftwaren, eller den bedste driversoftware til din enhed er allerede installeret, skal du klikke på Luk.
  6. Åben YouCam for at undersøge, om programmet åbnes og om driveropdateringen løser fejlmeddelelsen.
Intet billede vises i YouCam viewer
Hvis YouCam åbner, men skærmen viser CyberLink YouCam-logoet i stedet for et billede, er der muligvis en inkompatibel enhed valgt som standard.
Figur : Startskærmbilledet i YouCam
Startskærmbilledet i YouCam
Følg nedenstående trin for at løse webkameraets visningsproblem.
  1. Åbn YouCam, og klik derefter på ikonet Indstillinger.
  2. I menuen indstillinger, klik på ikonet webcam.
  3. Vælg dit webkamera eller USB-videoenhed fra rullemenuen Capture Device.
      bemærk:
    Hvis der ikke er anført et webkamera på listen, skal du gå til Kontrol af webkamerahardwaren i Enhedshåndtering.
    Figur : Menuen Indstillinger
    Menuen Indstillinger
  4. Vælg OK for at acceptere valget.
  5. Afslut og genstart YouCam-programmet for at se et billede.