• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Afhjælp papirstop i bakke 2 og bakkerne til 500 ark

Afhjælp papirstop i bakke 2 og bakkerne til 500 ark
Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir på alle mulige stoppositioner med relation til bakke 2 og bakkerne til 500 ark. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Træk bakken helt ud af produktet ved at trække og løfte den en anelse op.
    Figur : Fjern bakken
  2. Hvis papirets kant kan ses i indføringsområdet, skal du langsomt trække papiret nedad og mod bagsiden af produktet. Træk det derefter langsomt ud af produktet. (Lad være med at trække papiret lige ud, da dette vil få det til at gå i stykker). Hvis du ikke kan se papiret, skal du kontrollere den næste bakke eller området omkring topdækslet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Sørg for, at papiret ligger fladt i alle fire hjørner af bakken og under indikatorerne for maksimal stakhøjde.
    Figur : Kontroller papirstakken
  4. Sæt bakken i igen, og luk den.
    Figur : Luk bakken