• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Trådløse HP-printere - udskrivning med Wi-Fi Direct

Dette dokument gælder for HP-printere, der understøtter den trådløse forbindelsestype Wi-Fi Direct.
Wi-Fi Direct leverer en direkte trådløs forbindelse til dit HP-printer, som gør det muligt at udskrive, uden at du skal logge på et lokalt netværk eller oprette forbindelse til internettet. Når du aktiverer Wi-Fi Direct på din printer, kan du udskrive dokumenter eller fotos sikkert fra de fleste computere og mobilenheder med Wi-Fi-funktion. Teknologien svarer til Bluetooth, men bruger Wi-Fi til at fungere på større afstande og med hurtigere hastigheder.
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål for at lære, hvordan man bruger denne forbindelsestype til at udskrive.