• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet Enterprise M553 - Afhjælp papirstop i udskriftsbakken

Afhjælp papirstop i udskriftsbakken
Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i udskriftsbakken. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Hvis papir er synligt i udskriftsbakken, skal du tage fat i forkanten af papiret og fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir