• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet Enterprise M553 - Ilæg konvolutter

Indledning
Følgende oplysninger beskriver, hvordan du ilægger konvolutter. Brug kun bakke 1 til at udskrive på konvolutter. Bakke 1 kan rumme op til 10 konvolutter.
  bemærk:
Vælg den korrekte papirtype i printerdriveren, før der udskrives.
Konvolutretning
Ilæg konvolutter i en af disse retninger:
Forside nedad
Øverste kant mod produktets bagside
Forside nedad
Øverste kant først ind i produktet