• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Afhjælp papirstop i bageste udskriftsbakke

Afhjælp papirstop i bageste udskriftsbakke
Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i den bageste udskriftsbakke. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Åbn den bageste udskriftsbakke
      bemærk:
    Hvis størstedelen af papiret fortsat sidder inde i produktet, er det muligvis lettere at fjerne det gennem området ved topdækslet.
    Figur : Åbn den bageste udskriftsbakke
  2. Tag fat i begge sider af papiret, og træk langsomt papiret ud af produktet. Der kan være løs toner på arket. Sørg for ikke at spilde det på dig selv eller ind i produktet.
      bemærk:
    Hvis det er svært at fjerne papiret, skal du prøve at åbne topdækslet helt, så det ikke trykker på papiret. Hvis arket er revet itu, eller hvis du stadig ikke kan fjerne det, skal du fjerne papirstoppet fra fikseringsområdet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir