HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Udskiftning af hæftepatronen

Indledning
Hvis hæfteenheden løber tør for hæfteklammer, fortsætter udskrivningen til hæfter/stableren, men jobbet hæftes ikke.
Hvis du vil købe hæftepatroner, skal du gå til HP's salg af løsdele på www.hp.com/buy/parts.
Oplysninger om hæftepatroner
Element
Beskrivelse
Varenummer
Patron med 1.000 hæfteklammer
Indeholder tre hæftepatroner
Q3216A
Fjern og udskift hæftepatronen
  1. På højre side af hæfteenheden/stableren skal du dreje hæfteenheden mod forsiden af printeren, så enheden giver et klik og er åben. Tag fat i håndtaget til den blå hæftepatron, og træk patronen ud af hæfteenheden.
    Figur : Fjern hæftepatronen
  2. Sæt den nye hæftepatron i hæfteenheden, og drej hæfteenheden mod bagsiden af produktet, indtil enheden klikker på plads.
    Figur : Isæt hæftepatronen