HP-printere - Printeren er offline (Mac)

Dette dokument gælder for alle HP-printere og -computere med macOS og OS X.
Meddelelsen "offline" vises som status for en printer, eller meddelelsen "Printeren reagerer ikke" vises, når du forsøger at udskrive.
Offline angiver, at Mac'en ikke kan kommunikere med printeren. Meddelelsen "offline" vises, når printeren er slukket, eller en USB-kabelforbindelse er blevet afbrudt.
Figur : Eksempler på printerstatus
 To enheder der viser de er offline og ikke reagerer
Trin 1: Kontrollér forbindelsen mellem printeren og Mac'en (forbindelse)
Meddelelsen Offline forekommer, når Mac'en ikke kan kommunikere med printeren. Vælg din forbindelsestype, og følg derefter anvisningerne for at sikre, at forbindelsen virker.
Trin 2: Nulstil printeren
Når du nulstiller strømmen til printeren, tvinges printeren til at nulstille de gemte værdier i firmwaren. En strømnulstilling kan hjælpe dig, når printeren ikke accepterer kommunikation fra Mac'en.
  1. Kontroller, at printeren er inaktiv og ikke laver lyde, før du fortsætter.
  2. Tag netledningen ud bag på printeren, mens printeren er tændt.
  3. Træk netledningen ud af stikkontakten.
  4. Vent mindst 60 sekunder.
  5. Sæt netledningen tilbage i stikkontakten.
  6. Sæt stikket i igen bagpå printeren.
  7. Hvis printeren ikke tænder af sig selv, skal du trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde den.
  8. Prøv at udskrive igen, og læg mærke til, hvad der sker.
    • Hvis printeren udskriver, kan du stoppe fejlsøgningen.
    • Hvis udskriftsjobbet sætter sig fast igen, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 3: Fjern flere printere fra printerlisten
Kontroller om der er flere enheder i listen over printere, og fjern derefter alle ekstra enheder, undtagen den der er i inaktiv tilstand.
  1. Søg efter Udskriv på Mac'en, og klik derefter på Udskriv og fax, Udskriv og scan eller Printere og scannere i listen over resultater.
  2. Find printernavnene, som svarer til din printer på listen over enheder.
    Figur : Vinduet Printere og scannere med adskillige printernavne på listen
     Vinduet Printere og scannere med adskillige navne på HP Photosmart 7520 printere på listen
  3. Hvis du ser flere printerkøer for samme printer, skal du fjerne alle ekstra printere ved at markere dem en ad gangen og derefter klikke på minusknappen nederst på listen. Lad der være én "inaktiv" printer på listen, der passer til din printer, hvis en sådan findes og brug denne printer som standard printeren.
  4. Prøv at udskrive igen.
    • Hvis printeren udskriver, kan du stoppe fejlsøgningen.
    • Hvis printeren fortsat er offline eller viser en fejl, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 4: Slet den eksisterende udskriftskø, og tilføj printeren
Fjern printerkøen fra listen over printere, og tilføj den derefter igen. Når du gør det, oprettes der en ny udskrivningssession.
  1. Sørg for, at din Mac er tilsluttet internettet.
  2. Klik på din HP-printer i printerlisten, og klik derefter på minusknappen for at slette den.
  3. Klik på knappen Tilføj.
  4. Find og vælg navnet på printeren fra printerlisten, og klik derefter på Tilføj for at tilføje din printer. Vælg ikke en HP-faxdriver.
      bemærk:
    Hvis din printer ikke vises på listen, skal du sikre dig, at printeren er tilsluttet, tændt, har strøm og er klar til at udskrive.
    Figur : Eksempel på en liste med markeret printer
    Billede: Vinduet Tilføj viser et udvalg af printere med én model valgt.
  5. Klik på Udskriv anvend eller Anvend.
  6. Vælg navnet på din printer (hvis tilgængelig) eller AirPrint.
    Figur : Menuen viser AirPrint valgt
    Billede: Menuen viser AirPrint valgt
    Din nye printerkø vises i printerlisten med inaktivt status .
    Figur : Eksempel på en netop tilføjet printer i listen Printere og scannere
    Billede: Vinduet Printere og scannere med en printer i printerlisten
  7. Prøv at udskrive igen.
    • Hvis printeren udskriver, kan du stoppe fejlsøgningen.
    • Hvis printeren fortsat er offline eller viser en fejl, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 5: Nulstil udskrivningssystemet
Prøv at nulstille udskrivningssystemet, hvis den tidligere fejlfinding ikke løste problemet.
  advarsel:
Nulstilling af udskrivningssystemet sletter alle enheder i printkøen. Dette omfatter både HP- og ikke-HP-enheder.
  1. Højreklik (eller Ctrl + klik) på det tomme område på printerlisten, og klik derefter på Nulstil udskrivningssystem….
    Figur : Nulstiller udskrivningssystemet
     Vinduerne Printere og scannere der viser valget af nulstilling af udskrivningssystemet
  2. Klik på Nulstil i bekræftelsesvinduet.
  3. Indtast administratornavnet og adgangskoden, og klik derefter på OK.
  4. Vent, indtil udskrivningssystemet er nulstillet, og ingen enheder vises på printerlisten.
  5. Føj printeren til listen igen, ligesom det tidligere blev gjort.
  6. Prøv at udskrive igen.
    • Hvis printeren udskriver, kan du stoppe fejlsøgningen.
    • Fortsæt fejlfinding, hvis fejlene fortsætter.
Trin 6: Andre ting, du kan prøve
Hvis al tidligere fejlfinding ikke har løste problemet, skal du prøve disse mulige løsninger.