• Oplysning

Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP-printere - Printeren er offline eller reagerer ikke (Mac)

Dette dokument gælder for alle HP-printere og -computere med macOS og OS X.
Printerstatus er offline eller Printeren reagerer ikke vises, når jeg forsøger at udskrive.
To enheder der viser de er offline og ikke reagerer

Trin 1: Kontroller, at printeren er klar

Hvis printeren er slukket eller ikke er tilgængelig for kommunikation, er den offline. Kontroller, at printeren er klar til at modtage et udskriftsjob.
  1. Se på printeren. Hvis den er slukket eller i dvaletilstand, skal du trykke på Tænd/sluk-knappen for at tænde eller vække den.
  2. Kontroller, at der er lagt papir i printerens papirbakke, at de korrekte blæk- eller tonerpatroner er installeret, og at der ikke er nogen fejl eller blinkende lamper på printerens kontrolpanel.
  3. Genstart printeren, og vent, indtil den er klar til at udskrive.
  4. Send et udskriftsjob.
Fortsæt til næste trin, hvis problemet fortsætter.

Trin 2: Sådan bruges appen HP Smart

På en Mac, der kører macOS 10.13 eller senere, skal du bruge funktionen Diagnostic & Fix i HP Smart-appen til at hjælpe med at løse forbindelsesproblemer. For computere, der kører macOS 10.12 eller tidligere, skal du gå videre til næste trin.
  1. Åbn HP Smart-appen.
    Hvis du ikke har appen, skal du downloade den fra HP Smart - Mac App Store (på engelsk) og derefter følge anvisningerne for at tilføje din printer.
  2. Klik Printere, og vælg derefter Diagnosticer og Ret.
    Åbning af indstillingen Diagnosticer og ret
  3. På skærmbilledet Diagnosticer og Løs problemer skal du klikke på Start.
  4. Vent, indtil analysen er gennemført. Luk ikke HP Smart-appen for at undgå at afbryde processen.
  5. Gennemgå resultaterne på diagnosticeringsskærmbilledet, og klik derefter på Test udskrivning eller Udført.
Fortsæt til næste trin, hvis problemet fortsætter.

Trin 3: Nulstil udskrivningssystemet

Nulstilling af udskrivningssystemet sletter alle fejltilstande ved at fjerne alle HP- og ikke-HP-printere, udskriftsjob og foretrukne printerindstillinger.
  1. Klik på Apple-menuen, og klik derefter på Systemindstillinger.
  2. Klik på Udskriv og fax, Udskriv og scan eller Printere og scannere.
  3. Højreklik (eller Control + klik) hvor som helst i vinduet Printere, og klik derefter på Nulstil udskrivningssystem.
    Nulstilling af udskrivningssystemet på en Mac-computer
  4. Klik på Nulstil i bekræftelsesvinduet.
  5. Indtast administratorens navn og adgangskode, og klik derefter på OK for at fuldføre nulstillingen.
Når udskrivningssystemet er nulstillet, skal du føje printeren til listen igen og prøve at udskrive. Fortsæt til næste trin, hvis problemet fortsætter.

Trin 4: Fejlfinding af printerforbindelsen

Fejlfinding af problemer med forbindelsen med netværks- eller USB-tilsluttede printere.